Auto dla dziada
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Auto dla dziada
No to ........ jak nie teraz, to kiedy?esilon pisze:ano wiem, zaglądam tam regularnie..........jarmaj pisze: wiesz gdzie szukać

Tylko będziesz mnie miał potem na głowie:
kupisz wolnossące 993 - ustalę z Tobą termin i przyjadę pooglądać
kupisz doładowane 993 - przyjadę bez względu na wszystko w najbliższy weekend
kupisz wolnossące 964 - przyjadę na następny dzień
kupisz doładowane 964 - bez względu na to, co będę aktualnie robił, wyjadę 5 minut po tym, jak dowiem się, że kupiłeś

tak szybko je kradną?jarmaj pisze:kupisz wolnossące 964 - przyjadę na następny dzień
kupisz doładowane 964 - bez względu na to, co będę aktualnie robił, wyjadę 5 minut po tym, jak dowiem się, że kupiłeś

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie, moja religia motoryzacyjna jest monoteistyczna. I to "mono" opiera się na tym samochodzie - 964turbo. A spotkać się ze swoim bóstwem, no nie można przecież zwlekać 

A kto tu mówi o jezdzeniu takim cackiem.esilon pisze:A gdybym tak jechał tym bostwem.......I bec
Depresja na bank
Chcesz coś do zabawy w weekendy...
to będziesz się bawił...
w odkurzanie i pucowanie.

Żarty żartami Ale to już inwestycja w sensie dosłownym. Tylko wzrost wartości .....
Lata swietlne zajelo, by wmowic ludziom, ze nowe to lepsze. I co? Udalo sie ! :)esilon pisze:gregski pisze: nie daj sie oszukac!
kupując nowe mniejsza szansa że bede oszukany ;)
Korpy zacieraja raczki ;)
gregski, ojtam
Nowe ma gwarancję i jest nowe czyli nie jest zużyte . Mozna płacić za naprawy lub za utratę wartości. .........temat rzeka
Popylam rapidem 1,2. Bida wersja alew sumie Świetne autko. Kasznaj którego miałem dwa dni to jakaś porażka . Tu sie zgodzę ze nowe gorsze od starego. Forka my03-05 wolalbym bez chwili wahania
Nowe ma gwarancję i jest nowe czyli nie jest zużyte . Mozna płacić za naprawy lub za utratę wartości. .........temat rzeka
Popylam rapidem 1,2. Bida wersja alew sumie Świetne autko. Kasznaj którego miałem dwa dni to jakaś porażka . Tu sie zgodzę ze nowe gorsze od starego. Forka my03-05 wolalbym bez chwili wahania
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Już nawet 996 przestały tanieć. Oczywiście mowa o egzemplarzach w dobrym stanie, a nie tym śmietniku który wypełnia większość ogłoszeń (ogłoszeń dowolnej marki i modelu).esilon pisze:Żarty żartami Ale to już inwestycja w sensie dosłownym. Tylko wzrost wartości .....
jarmaj, Nie wolałbyś 997?
Wiem że 996 prędzej będzie rarytasem, szczególnie turbo ale osobiście bardziej lubię patrzeć na mordę 997właśnie
Wiem że 996 prędzej będzie rarytasem, szczególnie turbo ale osobiście bardziej lubię patrzeć na mordę 997właśnie
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Mając określony budżet i wybrałbym tego, który będzie w lepszym stanie i/lub wyższej wersji.esilon pisze:jarmaj, Nie wolałbyś 997?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
jarmaj pisze: Mając określony budżet i wybrałbym tego, który będzie w lepszym stanie i/lub wyższej wersji.
Najwyższe jest chyba Cayenne

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
za chwilę będzie Panamera kombi...
prosię z powiększoną dupą

prosię z powiększoną dupą

Już w 2012 roku, na salonie w Paryżu, niemiecki producent zaprezentował koncepcyjne Porsche Panamera Sport Tourismo, które - w pewnym uproszczeniu - nazwać można Panamerą kombi! Produkcyjne auto wzorowane na tym modelu zadebiutować ma już w październiku na tegorocznym Paris Motor Show!
Informacje potwierdził dr Gernot Dollne - odpowiedzialny w Porsche za rozwój linii modelowej Panamery. W sumie, zaprezentowana kilka tygodni temu, nowa generacja auta oferowana będzie w trzech wersjach nadwoziowych: standardowej, odmianie z wydłużonym rozstawem osi oraz - nowej - określanej przez producenta mianem "Sport Turismo"
Czytaj więcej na http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... gn=firefox
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik pisze: za chwilę będzie Panamera kombi...
porównując do aktualnej budy Panamery to dzieło sztuki się zapowiada

a jakby jeszcze silnik zamontowali z tyłu - to prawdziwe kombi porsche by było 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
esi a może pick-up ?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Pierwsze edycje flagowych dupowozów Porsche wyglądają koszmarnie (Cayene/Pakamera). Nowsze wersję, jak widać, już tak bardzo nie rażą.busik pisze: za chwilę będzie Panamera kombi...
prosię z powiększoną dupą![]()
gratka dla Gregskiego,
który twierdzi, że starsze - lepsze
http://www.samar.pl/__/3/3.a/89502/Merc ... cale=pl_PL

który twierdzi, że starsze - lepsze
http://www.samar.pl/__/3/3.a/89502/Merc ... cale=pl_PL

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
esilon, a może Honda NSX? Tańsza od 911 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Możesz garażować u mnie (zapewnię deski)
Btw. - pozostając pod wrażeniem Leona 1.2 tsi skonfigurowałem FRa z silnikiem 1.8 - miesci się poniżej setki. Co ciekawe, porównywalna napędem i wyposażeniem Octavia wypada dobre 10 tys. drożej.
No, no...
Ale Giuliettę Quadrifoglio 2015, bez przebiegu, da się wziąć u dealera za 95. No i zonk. Jak tu żyć, Panie Premierze?

Btw. - pozostając pod wrażeniem Leona 1.2 tsi skonfigurowałem FRa z silnikiem 1.8 - miesci się poniżej setki. Co ciekawe, porównywalna napędem i wyposażeniem Octavia wypada dobre 10 tys. drożej.
No, no...

Ale Giuliettę Quadrifoglio 2015, bez przebiegu, da się wziąć u dealera za 95. No i zonk. Jak tu żyć, Panie Premierze?