Auto dla dziada
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Auto dla dziada
Jak już się kupuje mietka albo beemkę, to warto już mieć to, co jest - nazwijmy to - znakiem rozpoznawczym marki, a nie jakąś fanaberią oszczędnych księgowych. A tu, tym znakiem jest napęd na tylną oś.Alan, Alan, Alan! pisze:A co z napędem na przód jest źle?Konto usunięte pisze: . Jedyna rzecz, która mnie niepokoiła to, że z tyłu jest trochę mało miejsca. No i napęd na przód.
No chyba, że religia...
Można się śmiać, albo nie, ale to był argument

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
To jest dobry argument. Myślałem, że FWD jest jakieś złe nagleKonto usunięte pisze: Można się śmiać, albo nie, ale to był argument

90% zamawiających bmw bierze xdrive .info od sprzedawcy
Lubię gdy wracam z bulkami , na wjsciu z zakrętu depnac do podłogi. W przedniopedzie nie ma w tym nic przyjemnego
Lubię gdy wracam z bulkami , na wjsciu z zakrętu depnac do podłogi. W przedniopedzie nie ma w tym nic przyjemnego
Лукашэнка, top gear potrafu zrobić test udowadniajacy cokolwiek Clarkson nie wymyśli. Narobil w portki to nagle golfa polubił
P.s. będę miał bmw 428i do sprzezadania. gwarancha na jeszcze 110kkm lub do 2018 roku.Wg rzeczoznawcy lepszy niż z fabryki będzie bo właściwie nic się nie stało. Nie wiem tylko co napisać w ogłoszeniu. Bity? Czy: lekko dotknięty?
P.s Witku, aroniowka serdecznie pozdrawia z Kołobrzegu
P.s. będę miał bmw 428i do sprzezadania. gwarancha na jeszcze 110kkm lub do 2018 roku.Wg rzeczoznawcy lepszy niż z fabryki będzie bo właściwie nic się nie stało. Nie wiem tylko co napisać w ogłoszeniu. Bity? Czy: lekko dotknięty?
P.s Witku, aroniowka serdecznie pozdrawia z Kołobrzegu

Dobrze brzmi i zgodnie z prawdaFUX pisze:Szkoda sygnalizacyjna no bo ktoś nie zasygnaliozował, że pojedzie na czerwonym.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no dobra, to jak tak sobie się rozpływamy...esilon pisze: Lubię gdy wracam z bulkami , na wjsciu z zakrętu depnac do podłogi. W przedniopedzie nie ma w tym nic przyjemnego

Ja lubię jeździć większością aut. Nie musi być pospinane i najszybsze, choćby ta znana Nubira 2.0.
Tak, na mazurach ta 140 konna ośka dawała mi super frajdę. Ot, w punkcie zakrętu lekko klepnąć z lewej w ten otwarty dyfer, docisnąć, przytrzymać jak trzeba. Sama przyjemność. Zresztą, ja lubię jechać 40km/h po górach, może być Clio 1.2 75km

Nigdy nie zauważyłem jakichś większych problemów z prowadzeniem większości aut, które prowadziłem o ile są nie popsute. Może za wolno jeżdżę, nie wiem :)
a nie, zauważyłem. W STI. Pewno to wina tych gównianych opon, które są założone, ale na Żeraniu w deszczu jechałem jak ostatni idiota. Także ten. FWD nie jest takie złe

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
I pod tym się mogę podpisaćAlan, Alan, Alan! pisze: Ja lubię jeździć większością aut (,...) o ile są nie popsute.

O ile w pojęciu "popsute" mieści się np. lineartronik zamontowany w nowym SUVie Lexusa wraz z napędem hybrydowym i motorkiem wolnossącym 2.5 litra

- WiS
- 6 gwiazdek
Nie - przynajmniej, dopóki jeżdżę używanymi autami z wypierdzianymi fotelami. Gdy przypadkiem kiedyś kupię sobie nowego Mietka albo innego Opla, pewnie zacznę podwijaćChloru pisze:WiS pisze: PS. To wypierdzenie foteli to chyba ważne tylko jesli się siada na nich gołym tyłkiem...? Ja tam AŻ TAK perwersyjny nie jestem![]()
Czyli nie podwijasz kiltu zanim zajmiesz pozycję za kierownicą?

Tak btw. - to ważny argument, żeby nie kupować aut od Szkotów. Z drugiej... tej, nooo... ręki.
- WiS
- 6 gwiazdek
I jeżdżą potem nimi dłuuugie lata, do zgonu (ich albo aut). Bo w komisowej ofercie BMW jakoś prawie same jednoosiopędyesilon pisze: 90% zamawiających bmw bierze xdrive .info od sprzedawcy

Obstawiam, że jednak to na takiej zasadzie, jak w sklepie odzieżowym. ilekroć żona mierzy jakiś ciuch, rozpromieniona pani ekspedientka po szkoleniu z markietingu szczebiocze: "ach, wszystkie panie ostatnio to kupują". I żona odwiesza natychmiast...

Apage, satanasesilon pisze: P.s. będę miał bmw 428i do sprzezadania. gwarancha na jeszcze 110kkm lub do 2018 roku.Wg rzeczoznawcy lepszy niż z fabryki

W niedzielę mozliwa nowa dostawaesilon pisze: P.s Witku, aroniowka serdecznie pozdrawia z Kołobrzegu

WiS, że tak nieśmiało zapytam, skąd taka Twa nadaktywność na forumie po wieluuuuuu miesiącach bezaktywności. 

- WiS
- 6 gwiazdek
Ktoś mi napisał, ze tu już tylko FUX został i boty, więc postanowiłem Cię wspomóc 

Alanie . Leon 1,2 tsi cudownie zastępuje xdrive na który namawiaja jak na suknie podobna do kim kardashian,mając tajemniczy xds . Hgw co to jest ale potwierdzam. Sa momenty ze jazda czymkolwie k na bezninke jest relaksem
Ale! C 450 amg extra prycha. Forek z sypersprintem też był miły Ale .
Tak fajnie nie halasowal.przpraszam. bana biorę. Cóż.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nigdy wcześniej w życiu nie miałem nowego auta (i nie planuje nigdy takiego kupować) ale ostatnio zacząłem takie lisingować. I z całą stanowczością stwierdzam. Nowy stolek niczym nie różni sie od wypierdzianego.WiS pisze:
Nie - przynajmniej, dopóki jeżdżę używanymi autami z wypierdzianymi fotelami. Gdy przypadkiem kiedyś kupię sobie nowego

Ostatnio zmieniony 5 sie 2016, o 23:09 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
WiS pisze:Ktoś mi napisał, ze tu już tylko FUX został i boty, więc postanowiłem Cię wspomóc

Obejrzyj ten film BMW vs VW, do siódmej minuty!esilon pisze:Lubię gdy wracam z bulkami , na wjsciu z zakrętu depnac do podłogi. W przedniopedzie nie ma w tym nic przyjemnego

Ale esilon, nie robi tego jadąc 190km/h, przy aquaplanigu, wyłączonej trakcji (niepotrzebne skreślić).Лукашэнка pisze: Obejrzyj ten film BMW vs VW, do siódmej minuty!

Nie nie robi
Teraz to się rozglądam jeszcze pilniej kto znowu zechce we mnie wjechać. Chyba kupię jakiegoś tarpana
Teraz to się rozglądam jeszcze pilniej kto znowu zechce we mnie wjechać. Chyba kupię jakiegoś tarpana
esilon, zagraj w totka, musi być jakaś równowaga w przyrodzie. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon pisze: zagraj w totka, musi być jakaś równowaga w przyrodzie.
chyba dzisiaj zagram bo zakochałem sie w tej muzyce

Link: https://www.youtube.com/watch?v=RtiSKgQe-xc
Auto dla dziada
Zrobil sie z tego watku klub posiadaczy aut w leasingu widze.. To ja zapodam cos bardziej przyziemnego:

Forek xt 2,5 z ladnym przebiegiem.. Da sie? :)

Forek xt 2,5 z ladnym przebiegiem.. Da sie? :)
Ostatnio zmieniony 9 sie 2016, o 10:14 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
esilon pisze: chyba dzisiaj zagram
pamiętam, biorę 20% jako konsultant.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.