Ja staram się jak najniżej i bliżej wskaźników
Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
Ciekawe ,że niektórzy mają telefony przypięte na samym środku szyby .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
700 osób?Лукашэнка pisze:Można przecież w swojej książce adresowej nazwiska znajomych zastąpić jakimiś angielskimi słowami-przydomkami, które Ci się kojarzą z danymi osobami...So What! pisze:Ciekawe tylko, jak działa wybieranie głosowe. To znaczy, jak sobie radzi z polskimi nazwiskami, skoro system działa w języku angielskim/niemieckim.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Robisz teraz w callcenter? :DArno pisze:700 osób?Лукашэнка pisze:Można przecież w swojej książce adresowej nazwiska znajomych zastąpić jakimiś angielskimi słowami-przydomkami, które Ci się kojarzą z danymi osobami...So What! pisze:Ciekawe tylko, jak działa wybieranie głosowe. To znaczy, jak sobie radzi z polskimi nazwiskami, skoro system działa w języku angielskim/niemieckim.
Ja mam w ulubionych 20 numerow... :)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Godlik pisze: Fajne. Tylko jednak trzeba odrywać wzrok od drogi. Bardziej niż kiedy masz telefon przed sobą na szybie.
I tak i nie - ja telefon mam z lewej strony tak aby nie przeszkadzał za bardzo. Z drugiej strony nowe auta mają przy nawigacji dodatkowy wyświetlacz między zegarami gdzie widzisz kolejne zakręty i dodatkowe wskazówki.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
I to jest akurat bardzo dobre rozwiązanie.Chloru pisze: Z drugiej strony nowe auta mają przy nawigacji dodatkowy wyświetlacz między zegarami gdzie widzisz kolejne zakręty i dodatkowe wskazówki.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
So What!, wiem dlatego dopłaciłem. Raz, że dobre rozwiązanie, dwa - jak koledzy pisali sąsiedzi będą zazdrościć

- So What!
- 6 gwiazdek
Chloru, no to, toChloru pisze: dwa - jak koledzy pisali sąsiedzi będą zazdrościć![]()
![]()
Chloru pisze: dlatego dopłaciłem. Raz, że dobre rozwiązanie, dwa - jak koledzy pisali sąsiedzi będą zazdrościć
wyświetlacz między zegarami jest niewielki stąd rodzi się pytanie : czy wszyscy sąsiedzi zmieszczą się w aucie ?
z bajerów nawigacyjnych działających na "głos" najwygodniejszy jest concierge, wciskamy guzik i mowimy, prosze przysłac trase do : tu podajemy dokładny adres lub ogólną nazwę , dostajemy mesydż do nawigacji auta , klikamy zatwierdź i gotowe
Auto dla dziada
Tak, bardzo nowe. Moj stary bus ma fisa miedzy zegarami z instrukcjami nawigacji.Chloru pisze:Godlik pisze: Fajne. Tylko jednak trzeba odrywać wzrok od drogi. Bardziej niż kiedy masz telefon przed sobą na szybie.
I tak i nie - ja telefon mam z lewej strony tak aby nie przeszkadzał za bardzo. Z drugiej strony nowe auta mają przy nawigacji dodatkowy wyświetlacz między zegarami gdzie widzisz kolejne zakręty i dodatkowe wskazówki.
Bez doplaty :)))))
Ewentualnie przyniesie fortepian bo na nim Pancio zostawił zapałki do odpalenia cygara 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
Esi concierge tez będzie ;)
Golonko bo niemieckie to wiadomo, że najlepsze ;)
Golonko bo niemieckie to wiadomo, że najlepsze ;)
To nie kwestia szkieł. Ja uzywam tylko do czytania. No weź zmieniaj przeciwsłoneczne z tymi do czytania...Piter 35 pisze: Okulary nowe
I to jest chyba lepsze od head upa, którego mam na szybie. Przyzwyczajenie robi swoje i patrzysz na zegary a nie szybę.Chloru pisze: Z drugiej strony nowe auta mają przy nawigacji dodatkowy wyświetlacz między zegarami gdzie widzisz kolejne zakręty i dodatkowe wskazówki.
Head up wyświetla prędkość, odległość do poprzedzającego auta, komendy nawigacji.

Tablet 7". Odpada problem braku nawigacji gdy ktoś akurat zadzwoni.FUX pisze:Dla mnie lipa, za mały ekran.Piter 35 pisze: navi w telefonie
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
No a co zrobić z wyjątkowo kijową nawigacją w SUBARU XV małżonki?
No czegoś takiego to ludzkie oczy nie widziały
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
FUX, Z całym szacunkiem Ale ten Head up mazdy jest żenujący . Przeszkadza . Mogliby sobie darować
- So What!
- 6 gwiazdek
Może coś takiego?Arno pisze:No a co zrobić z wyjątkowo kijową nawigacją w SUBARU XV małżonki?
http://navipremium.eu/produkty/nawigacje-subaru
Nie widzę wersji do XV, ale może do Imprezy jest to samo, co do XV
esilon, szału nie ma. Jeździłem jakimś lexsusem, dżagiem i bawarą. Tez szału nie było.
A Ty masz u siebie? Jak sie sprawuje?
A Ty masz u siebie? Jak sie sprawuje?
leon, u mnie navi przełącza sie w tryb komunikacji, telefon. Musze sprawdzić, czy ręcznie przełącze na navi.
FUX, nie mam ale nie chodzi mi nawet o wyświetlanie monochromatyczne w mazdzie ale o ta klapke na daszku zegarów .dramat
- Chloru
- 6 gwiazdek
Esi dziady oglądały też Volvo. Może Ci podpasuje http://otomoto.pl/oferta/volvo-s60-deal ... n=VolvoS60#xtor=SEC-7 ;)
esilon, teraz się czepiasz. W czym to przeszkadza? Klapka sie otwiera. klapka sie zamyka. Od jesieni wyświetlanie w kolorze. Fakt, że mógłby wyświetlacz być wyżej i większy.
Dramat to nie jest.
W bawarce za ten „bajer" kilka k€.

Chloru, kolor dramat, natłok guzikologii także.
Dramat to nie jest.
W bawarce za ten „bajer" kilka k€.
Chloru, kolor dramat, natłok guzikologii także.
Od Volvo wolał bym chyba 340 ix 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa