Kultury? A skąd tu się nagle wzięła kultura?Alan, Alan, Alan! pisze:"System" kształcenia kierowców jest/powinien być od nauki jazdy, nie kultury.Konto usunięte pisze: Esilon, uczyć powinien system kształcenia kierowców, nie Ty, ani ja.
Auto dla dziada
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Auto dla dziada
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Oddzielne szosy dla jednych i drugich? Hmmmm, może to i jest jakiś pomysł...leon pisze: Sztuka to oddzielić jednych od drugich.
Gdy jestem pierwszy za ciężarówka i jadę słabym autem którym planuję operację wyprzedzanie dostrzegam inny problem. Aby coś zobaczyć bezpiecznie muszę zwiększyć dystans do zawalidrogi a wtedy ładuje mi się jakiś niecierpliwiec z siódmej pozycji i cały plan w pi..... 

Dyktator, piszesz do ludzi ktorzy upalny sierpniowy weekend spedzaja samotnie przed kompem w domu piszac o tym, ze lepiej miec wiekszegoЛукашэнка pisze:Arno,Arno pisze:jestem zmuszony użyć słownictwo:
Kurwa! Dawniej nie było problemu. Człowiek kupował se WRX albo STI i był szczęśliwy jak Skjerwensen ( szwedzkie naźwisko to jest).
A dziś co?
Czy Porsche dałoby radość? No nie - warum, zapyta ciekawy czytelnik. Darum, że jest potrzebne auto do którego żona wsiąść może. Którym można psa dużego przetargać....
To wszystko zależy od wieku poszkodowanego.
Dziś wiem, co kupię, ale nie da to szczęścia. Za rok może zmienią zdanie i kupię co innego... też szczęścia nie da.
Po prostu Subaru tak pociągnęło linię modelową, że odebrali nam szczęście.
Eh.. wszystko wina skośnookiego
słuszne spostrzeżenie.
Dlatego zamiast szukać w pewnym wieku pocieszenia w kosztownych samochodach, proponuję spędzić od czasu do czasu urlop w scenerii, która naprawdę potrafi ucieszyć zmysły:
http://www.adrinaresort.com/360/index.html
A wówczas podróżowanie Suzuki Celerio z 1-litrowym silnikiem, które kosztuje grosze, też w niczym nie przeszkadza.

ps link sie nie otwiera cus..
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
A bardzo przepraszam, czytałem równocześnie inny wątek i coś mi się porąbało.Konto usunięte pisze: Kultury? A skąd tu się nagle wzięła kultura?
Te parę godzin myślenia też nie nauczy.
a flash playera masz?gregski pisze: ps link sie nie otwiera cus..
Jeśli nie, to sobie zmodyfikuj ten link, np tak:
http://www.adrinaresort.com/
Bajkowa sceneria.
Na wyspie nie ma lotniska. Mimo to (albo tym bardziej) warto się wybrać, jeśli lubi się spokój i czystą przyrodę.
Busiorem mógłbyś się załadować na prom w Volos

Lexus po prosiaku?
To byłoby jak degradacja ze stopnia majora na podporucznika ;)
Jeśli tak to byłaby dupa...esilon pisze:Лукашэнка, zawsze uważałem że porsche to generał
to znaczy koniec ścieżki awansu społecznego...
ale jednak chyba nie,
prosiaki są zreszta bardzo różne :)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Cena z kosmosu. No i kolor taki sobie. Tak głównie kolor mi nie odpowiadagregski pisze:
mysleliscie juz, co po prosiakach?
http://www.uzywane.lexus-polska.pl/oferta/lexus-lfa/417

Auto dla dziada
Z mojego podwórka: Prosiak zadna finezja. Nawalone tu tego od groma. Kazdy helmut moze sobie dzisiaj pozwolic na prosie w leasingu i tak robia. Nuda panie!
Za to sniadzi pelna fantazja, od najnowszych ferrari, przez astony po beniutki. Sporo jagow, muszą byc tanie. A typowy kurdoturek albo inny arabiany koniecznie cos z v8 i znaczkiem amg. Audi a czy er siedem, beemwu tez sie zobaczy, ale najczesciej te biora z wypozyczalni poszalec.
Typowy dyder w skodziawce lub daczce.
Ci chcacy poszalec w skodziawkach rs lub golfach r. A co!
A mieszczuchy z biletem miesiecznym w lapie lub na rowerze, od czasu do czasu na wieksze zakupy auto z carshareingu lub dostawczak do przeprowadzki z wypozyczalni (wcale nierzadki zwyczaj)...
Za to sniadzi pelna fantazja, od najnowszych ferrari, przez astony po beniutki. Sporo jagow, muszą byc tanie. A typowy kurdoturek albo inny arabiany koniecznie cos z v8 i znaczkiem amg. Audi a czy er siedem, beemwu tez sie zobaczy, ale najczesciej te biora z wypozyczalni poszalec.
Typowy dyder w skodziawce lub daczce.
Ci chcacy poszalec w skodziawkach rs lub golfach r. A co!
A mieszczuchy z biletem miesiecznym w lapie lub na rowerze, od czasu do czasu na wieksze zakupy auto z carshareingu lub dostawczak do przeprowadzki z wypozyczalni (wcale nierzadki zwyczaj)...
nuda ?gregski pisze: Kazdy helmut moze sobie dzisiaj pozwolic na prosie w leasingu i tak robia. Nuda panie!
extra

znają się chłopakigregski pisze: A typowy kurdoturek albo inny arabiany koniecznie cos z v8 i znaczkiem amg.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ufff, na szczęście wyjechałem na weekend, więc się tu nie załapałemgregski pisze:Dyktator, piszesz do ludzi ktorzy upalny sierpniowy weekend spedzaja samotnie przed kompem w domu piszac o tym, ze lepiej miec wiekszego![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ktoś tam jeszcze jeździ Subaru...?gregski pisze: Kazdy helmut (...) sniadzi (...) typowy kurdoturek albo inny arabiany (...) Typowy dyder (...) Ci chcacy poszalec (...) mieszczuchy z biletem miesiecznym

Auto dla dziada
Niet. Subaru jest na tyle malo, ze jak jezdzilem subaru po miescie to slyszac trabienie wiedzialem, ze musial mnie zauwazyc znajomy wlasciciel malego saloniku subaru, smigajacy forkiem, ktory trabil jak zobaczyl jakiekolwiek inne subaru w okolicy.WiS pisze:Ktoś tam jeszcze jeździ Subaru...?gregski pisze: Kazdy helmut (...) sniadzi (...) typowy kurdoturek albo inny arabiany (...) Typowy dyder (...) Ci chcacy poszalec (...) mieszczuchy z biletem miesiecznym
Mozesz porownac ilosc szuwarow do porszakow w wawie i odwrotnie.
Fux, nie ten kraj, jeszcze nie ten..

Ostatnio zmieniony 29 sie 2016, o 21:00 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
No tego to akurat tutaj sporo... Przynajmniej w mojej okolicy, do wyboru do koloru.gregski pisze: Mozesz porownac ilosc szuwarow do porszakow w wawie i odwrotnie.
gregski, Ale wytłumacz mi proszę co ma wspólnego ilość prosiakow na ulicach z frajda jaka daje osobiste prowadzenie jednego egzemplarza 

nie, bo to bylo jeszcze do motywu wqrwiania sasiadow ..
tyle, ze prosie daje radosc z jazdy to ja wiem, nie wiem tylko, czy wspolmiernie do ceny.
mi ogromny fun z jazdy dawala mx5 za jedna dziesiata ceny prosia..
moj dobry przyjaciel dzieki ktoremu poznalem carrere s nadal ma w garazu mx5 ;)
ja w kazdym razie walcze ze soba i nie chce brac pod uwage zakupu prosiecia jeszcze.
dzis smigalem lexim ls250 i jest to kawalek fajnego auta, ale nie wiem, czy dla mnie.
musze sie miata przejechac.
Godlik, wiecej prosiakow niz subaru w waw? to mam nieaktualne dane...
tyle, ze prosie daje radosc z jazdy to ja wiem, nie wiem tylko, czy wspolmiernie do ceny.
mi ogromny fun z jazdy dawala mx5 za jedna dziesiata ceny prosia..
moj dobry przyjaciel dzieki ktoremu poznalem carrere s nadal ma w garazu mx5 ;)
ja w kazdym razie walcze ze soba i nie chce brac pod uwage zakupu prosiecia jeszcze.
dzis smigalem lexim ls250 i jest to kawalek fajnego auta, ale nie wiem, czy dla mnie.
musze sie miata przejechac.
Godlik, wiecej prosiakow niz subaru w waw? to mam nieaktualne dane...