– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Mnie zawsze nurtuje pytanie (o1 w nocy), czy jeśli posiedzę jeszcze godzinę, wstanę bardziej wq….ny, czy może mniej, oraz czy jeśli wypiję to piwo, które mam w lodówce, głowa będzie mnie polała tak samo, czy może bardziej.
Zubi pisze:Mnie zawsze nurtuje pytanie (o1 w nocy), czy jeśli posiedzę jeszcze godzinę, wstanę bardziej wq….ny, czy może mniej, oraz czy jeśli wypiję to piwo, które mam w lodówce, głowa będzie mnie polała tak samo, czy może bardziej.
wydaje mi sie, ze jak posiedzisz godzine dluzej i wypijesz to piwo to szybciej pojdziesz spac a rano glowa cie moze bolec z niewyspania :-P
Zubi pisze:Mnie zawsze nurtuje pytanie (o1 w nocy), czy jeśli posiedzę jeszcze godzinę, wstanę bardziej wq….ny, czy może mniej, oraz czy jeśli wypiję to piwo, które mam w lodówce, głowa będzie mnie polała tak samo, czy może bardziej.
Sądzę żę jak nie położysz się wogólę to nie będziesz miał powodu do wk***nia
asia, asia,
Wszystko przerabiałem,
Najlepiej jest pić i nie spać, nawet przez kilka dni. Tyle, że później mam przez tydzień HERZ KLEKOTEN I KOPF SZMERCEN. Się mi Barbara przypomniała
Zubi pisze:Najlepiej jest pić i nie spać, nawet przez kilka dni. Tyle, że później mam przez tydzień HERZ KLEKOTEN I KOPF SZMERCEN. Się mi Barbara przypomniała
Zubi pisze:Najlepiej jest pić i nie spać, nawet przez kilka dni.
Ta, tylko potem zastanawiasz sie, dlaczego wszyscy wspolpasazerowie autobusu wokol Ciebie szepcza.
Przerobilem ten motyw i stwierdzilem, ze jak zacznie do mnie lodowka gadac, a po wyspaniu sie wszyscy nadal beda szeptac to jednak ide do lekarza :)