Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Jak to dobrze, że mnie nigdy nie spotkał... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
o to to !!gregski pisze:zjedz na prawy od czasu do czasu ;)
http://akademia.autoswiat.pl/baza-wiedz ... -lewy-pas/

Nigdy nie blokuję lewego pasa, ale jeśli już na nim jestem, to znaczy, że wyprzedzam, lub nie opłaci się zjeżdżać, bo za chwile znowu mam kogoś do wyprzedzenia. Zawsze ignoruję migającego i siedzącego na zderzaku. Jak mi podjeżdża ktoś z anteną CB, to uprzedzam, że z tyłu mam kamerę. Kiedyś mo podjeżdżał taki PILOT ponadgabarytu. Ostrzegłem, to padło kilka wyzwisk, a za kilometr zatrzymali cały konwój policjanci i zabrali mu uprawnienia pilota.FUX pisze:Qoorva. mnie emotikonów braknie. wczoraj wracałem ze stolicy; razem 800 km i ilość debili piszących powala.
To samo z kierownikami skód, zwłaszcxa fabii.
Mam 150 ,a kretyn idzie grubo grubiej + 4 pacjentów na pokładzie, lata po dwóch pasach, błyska, lewy kierunek i cfaniaczy. Nawet zjebka na CB nie przynosi efektu. Młodziniec korpo 20-25 lat. Qooorva zgroza.![]()
![]()
![]()
esilon, sam se kup/weź w użyczenie.
Na eSce trza się oglądać z niemym kinem.
Kubik1, o to to...
gregski, wiem, do czego prawy służy; nie mam ochoty się spowolniać ze 150 do 90 za tirem aby korpo kretyna ze 160 km/h na budziku puszczać. Tak, jakby nie mógł tych 15-30 s poczekać.
Na eSce trza się oglądać z niemym kinem.

Kubik1, o to to...
gregski, wiem, do czego prawy służy; nie mam ochoty się spowolniać ze 150 do 90 za tirem aby korpo kretyna ze 160 km/h na budziku puszczać. Tak, jakby nie mógł tych 15-30 s poczekać.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX pisze: Mam 150 ,a kretyn idzie grubo grubiej
FUX pisze: nie mam ochoty się spowolniać ze 150 do 90 za tirem aby korpo kretyna ze 160 km/h na budziku puszczać
Ten tego...

Co ten tego?
Rozumiem, że przerywasz wyprzedzanie, zwalniasz ze 150 do 90 aby przepuścić tego szybszego.

Rozumiem, że przerywasz wyprzedzanie, zwalniasz ze 150 do 90 aby przepuścić tego szybszego.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
ma mercedesa więc dochodzi jeszcze wariant: pedał gazu i fabia ino wąchaFUX pisze: Rozumiem, że przerywasz wyprzedzanie, zwalniasz ze 150 do 90 aby przepuścić tego szybszego.

Jestem za leniwy żeby przyspieszyć. Pedal gazu musiałbym nacisnąć, ustawienie tempomatu zmienić.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Konto usunięte pisze: FUX, a nie możesz przyspieszyć?
o to!
Fux, do lektury!

http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?p=378445#p378445
tam by sie tez mozna przeniesc z ta dyskusja..
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Grubo grubiej ponad 150 to nie jest 160, nawet jeśli dla mazdy to jest maxFUX pisze:Co ten tego?
![]()

autoreklamagregski pisze:Fux, do lektury!![]()
http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?p=378445#p378445
tam by sie tez mozna przeniesc z ta dyskusja..

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
FUX, zajebiste problemy posiadasz
Lataj dwie paki na tempo to żaden spaniel z korpo fabią Cie nie dojdzie

Lataj dwie paki na tempo to żaden spaniel z korpo fabią Cie nie dojdzie

Nie moge, bo mnie tupecik spadnie.
Te, cfaniak.Konto usunięte pisze: Grubo grubiej ponad 150 to nie jest 160, nawet jeśli dla mazdy to jest max
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
To w końcu kupiłeś mx5 czy 3? ;)FUX pisze:Nie moge, bo mnie tupecik spadnie.Te, cfaniak.Konto usunięte pisze: Grubo grubiej ponad 150 to nie jest 160, nawet jeśli dla mazdy to jest max
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
FUX pisze: Młodziniec korpo 20-25 lat.
Bo to zolnierze wykleci naszych czasow. Walczacy z system restrykcji i represji drogowych!
Nie ugnie sie przed nikim i niczym.
Jacek "AMI" Rudowski
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
AMI pisze:FUX pisze: Młodziniec korpo 20-25 lat.
Bo to zolnierze wykleci naszych czasow. Walczacy z system restrykcji i represji drogowych!
Nie ugnie sie przed nikim i niczym.

Bo?j33mbo pisze:Odpierdol sie z łaski swojej od powyższych!AMI pisze: zolnierze wykleci
Tacy święci wszyscy?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Albo co jeszcze więcejFUX pisze:Bo?j33mbo pisze:Odpierdol sie z łaski swojej od powyższych!AMI pisze: zolnierze wykleci
Tacy święci wszyscy?