Zawsze mi sie podobaly takie uniwersalne kombinerki, nigdy nie bylo okazji ;)
extragregski pisze:Sie pochwale:
Zawsze mi sie podobaly takie uniwersalne kombinerki, nigdy nie bylo okazji ;)
Normalnie je...ął wszystko i wyjechał w "Bieszczady"Piter 35 pisze:A gdzie Ty się Kochanieńki wyprowadził z Wawy
Czyźby gdzieś w mojej okolicyAlan, Alan, Alan! pisze:Niedaleko Lukaszenki. Tego prawdziwego
To może oznaczać, że tym rowerem już nie wrócęAlan, Alan, Alan! pisze:Danikl jak wpadniesz na rowerze na sowia górę czy jak jej tam to możesz już się szykować na zimne piwo ;)
Ooo spawara do plastiku! :)Alan, Alan, Alan! pisze:Gregu fajne, też mnie kuszą ale jak Ty nie miałem jeszcze okazji.
A też się pochwalę.
Kocham je. Przez parę najbliższych dni, będzie zabawa :)
eeee no - DeWaltgregski pisze: Co za brand?
co to za MIESZKANIE, w którym jest miejsce na "kilka ścian"? stan przed deweloperski????Alan, Alan, Alan! pisze: Kilka ścian musze postawić w mieszkaniu.
to, w którym byłeśdamaz pisze: co to za MIESZKANIE, w którym jest miejsce na "kilka ścian"? stan przed deweloperski????
a wiesz... odkryłem, że w Polsce można kupić kangury, takie żywe i zupełnie poważnie myślę o dwóch... ale to jeszcze nie terazgregski pisze: pewnie kangurlandia znow.. ;)
na razie to muszę ogarnąć remont i się wypakować, bo od czerwca na walizkach :)Piter 35 pisze: Kiedy jakiś zlot forumowy