barton już jakiś czas temu to pięknie określiłKonto usunięte pisze:esilon pisze: pies już nie rośnie![]()
ale nadal ostry
barton pisze:vicu pisze:esilon, daj jakiś update fotograficzny swojego Tofika
![]()
barton już jakiś czas temu to pięknie określiłKonto usunięte pisze:esilon pisze: pies już nie rośnie![]()
ale nadal ostry
barton pisze:vicu pisze:esilon, daj jakiś update fotograficzny swojego Tofika
![]()
Piter 35 pisze: Arno, kosiarkę to się z piwnicy albo garażu wyciągaa pakuje do bryki .
Gdzie bym do mojego Sti-jusia kosiarkę zapakował![]()
![]()
Ja do auta? Tak.Konto usunięte pisze:Piter 35 pisze: Arno, kosiarkę to się z piwnicy albo garażu wyciągaa pakuje do bryki .
Gdzie bym do mojego Sti-jusia kosiarkę zapakował![]()
![]()
a rowerek wsadzasz? ubłocony?
I to może być dobry kompromis. Choć z drugiej strony, jak ktoś wozi psa, czy trochę wyższe przedmioty, to jednak liftbak się nie nadaje. Tylna szyba jest bliżej kabiny i jest mocno pochylona w porównaniu z kombi.Лукашэнка pisze:
Liftback łączy zgrabniejszą sylwetkę z otworem załadowczym większym nawet niż ten w kombi![]()
Jakie to prawdziwe.busik pisze:szukając auta dla dziada...
Jeśli coś da się przewieźć kombiakiem, to tym bardziej liftbackiem...So What! pisze:Choć z drugiej strony, jak ktoś wozi psa, czy trochę wyższe przedmioty, to jednak liftbak się nie nadaje. Tylna szyba jest bliżej kabiny i jest mocno pochylona w porównaniu z kombi.
No ale frajdy z jazdy brakЛукашэнка pisze:
bo można nim przewieźć nie tylko psa, ale nawet młodą żyrafę albo wkurzonego skunksa![]()
pitoliszSo What! pisze:No ale frajdy z jazdy brak