Auto dla dziada
Auto dla dziada
Dzieki, ciemny metalik z bezowym wnetrzem, moj ulubiony set.

2,5 v6 aut, rwd of course, '08, 120kkm z pierwszej lapy. Salon polska - wiekszy wybor w pl. Pelna opcja, wiec pierwszy raz nie musze nic dokladac ;)

2,5 v6 aut, rwd of course, '08, 120kkm z pierwszej lapy. Salon polska - wiekszy wybor w pl. Pelna opcja, wiec pierwszy raz nie musze nic dokladac ;)
Auto dla dziada
Jest rownie dziadowski jak Twoje bmw ;)esilon pisze:gregski, gratulacje. Dziadu
Tylko ciasniejszy sporo ;)
Re: Auto dla dziada
greg nosz ku - piękny klasyk - będzie za jakiś czas youngtimer 
faktycznie dziadziejemy na tym forum

faktycznie dziadziejemy na tym forum

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
do tej pory to w PL rejestrowaliśmy auta z Dgregski pisze: Salon polska - wiekszy wybor w pl.
jak to wygląda w drugą stronę? nie zdziwili się w urzędzie komunikacji?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
gregski, gratulacje!
A co to jest za model?
Bo o Lexusach wiem tylko tyle, że są....
A co to jest za model?
Bo o Lexusach wiem tylko tyle, że są....

Auto dla dziada
To najbardziej jezdzacy lex z tych masowych, IS250. Japonce celowali w bmw 3 i moim zdaniem niezle im sie udalo, co potwierdzila niezla sprzedaz w usa. Ponoc bardziej niezawodny niz niemiec no i imho jezdzi rownie fajnie. Niemiecka propaganda go skutecznie obrzydzala mala iloscia miejsca w srodku czy malym bagaznikiem. Calkiem skutecznie, sprzedaz w D w zasadzie symboliczna, podobnie jak subaru w PL duzo wiekszy rynek... bardzo nie chcialem juz niemieckiego auta..
Czas pokaze, czy sie sprawdzi u mnie do wozenia moich 4liter do roboty i od czasu do czasu jakies traski. Pierwszy tysiak w ten weekend, niestety glownie autostrada.

Czas pokaze, czy sie sprawdzi u mnie do wozenia moich 4liter do roboty i od czasu do czasu jakies traski. Pierwszy tysiak w ten weekend, niestety glownie autostrada.

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, o 10:45 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe bingo:
"W sumie rozmiar, dynamika i komfort Lexusa IS 250 były idealnie dobrane do potrzeb nieco statecznego faceta po czterdziestce, który lubi wiedzieć, że w razie potrzeby może dynamicznie pojechać, ale zamiast słyszeć to i czuć w każdym momencie woli wygodę i komfort jazdy na co dzień. Testowane auto miało najwyższy poziom wyposażenia Prestige, a więc na wygodę nie ma co narzekać. "
http://www.autocentrum.pl/testy/lexus-i ... z4Lj842hcv
"W sumie rozmiar, dynamika i komfort Lexusa IS 250 były idealnie dobrane do potrzeb nieco statecznego faceta po czterdziestce, który lubi wiedzieć, że w razie potrzeby może dynamicznie pojechać, ale zamiast słyszeć to i czuć w każdym momencie woli wygodę i komfort jazdy na co dzień. Testowane auto miało najwyższy poziom wyposażenia Prestige, a więc na wygodę nie ma co narzekać. "
http://www.autocentrum.pl/testy/lexus-i ... z4Lj842hcv
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Лукашэнка pisze: czyli konkludujemy, że najbardziej uniwersalny jest jednak pick-up,
bo można nim przewieźć nie tylko psa, ale nawet młodą żyrafę albo wkurzonego skunksa
So What! pisze: No ale frajdy z jazdy brak

430kW i 740Nm styknie?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gregski pisze: Czas pokaze, czy sie sprawdzi u mnie do wozenia moich 4liter do roboty i od czasu do czasu jakies traski. Pierwszy tysiak w ten weekend, niestety glownie autostrada.
Ładniusi. Ciekawe ile pali. Fotele nie za krótkie w porównaniu z niemcami?
Konto usunięte, no wlasnie fotele zrobili fajne, nie schodza tak nisko jak w niemcach niestety (typowe dla japoni) ale jest duuuuzo lepiej niz w forku..
moje pierwsze auto z fotelami z wentylowana peforowana skora, dziala to fantastycznie...
moje pierwsze auto z fotelami z wentylowana peforowana skora, dziala to fantastycznie...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
ŁomatkoAlan, Alan, Alan! pisze:
430kW i 740Nm styknie?![]()

Ale mnie się rozchodzi o prowadzenie. Radość z dobrego prowadzenia zakrętach zwłaszcza znaczy się, a nie o mistrza prostej. No i poza tym ten pickup chyba nie jest jednak dostępny w Polsce

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, zapomniałeś dodać że V8 - piknie gada 

gazemAlan, Alan, Alan! pisze:skręca

a jak się kręci kierownicą także ?

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan! pisze:skręca
Oczywiście. Są nawet filmiki jak to wyglądaleon pisze: a jak się kręci kierownicą także ?
Link: https://www.youtube.com/watch?v=p9NB_kENBhs

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, o 15:54 przez jarmaj, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
So What! pisze: no to zarekomendowałeś
bardzo ciekawa opcja, cały VAT do odliczenia

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie no, teraz jest jeszcze gorzej. Ten stary się chociaż ruszał, a nowe to już chyba tylko stoją....Alan, Alan, Alan! pisze:Hmm, jarmaj wkleiles film z jakimś starym modelem

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jarmaj, takim jak wkleiłeś to mój kolega jeździ. Może być, że to nie skręca, bo kiedyś wkleił foto jak to się mu spieprzyło z drogi w przepaść i ciągneli to jakimiś mega zabawkami.
W sumie to takim dużym czymś to bym pojeździł, to dopiero musi być frajda.
W sumie to takim dużym czymś to bym pojeździł, to dopiero musi być frajda.
gregski, gratulacje , piekna dziadowska fura
Ciekawe ile to cuś pali 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa