Subaru Legancy 1989
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Subaru Legancy 1989
Witam. Mam na sprzedaż Subaru Legancy z 1989 roku. Silnik 1,8 benzyna. Przebieg 165 tys,(oryginalne). Samochód od roku w Polsce, praktycznie nie jeżdżony w Polsce ponieważ mnie nie ma w kraju i samochodem nie ma kto jeździć, szkoda mi go trochę ze stoi i dla tego chce go sprzedać. Bardzo wygodny i bogato wyposażony. Samochód jeździł po drogach Austrii z której sam dojechał do polski(be żadnych lawet czy kombinacji). Chciał bym go oddać w ręce kolekcjonera bo samochód super. Mowię jeszcze raz nie jestem handlarzem tylko nie mam dla niego czasu i szkoda żeby stał. Legancy ma oznaki rdzy ale nie był nic malowany ani szpachlowany do tej pory. Cena jaka mnie interesuje to koszty samochodu i przerejestrowania jakie poniosłem rok temu 6500zl. Zainteresowanych proszę o meile lub kontak telefoniczny -[email protected]- tel. 00436764233079. Pozdrawiam