I sie nie odezwales ŁosiuPiter 35 pisze:Jechałem wczoraj w Katowicach ...
Te, a Ty co tam robisz?busik pisze:I sie nie odezwales ŁosiuPiter 35 pisze:Jechałem wczoraj w Katowicach ...
Brawo BMW! Widać mądre ludzie tam pracują i starają wzorować się na najlepszychPiter 35 pisze:Jechałem wczoraj w Katowicach za nowym oplem kombigdyby nie znaczek to bym powiedział ,że to BMW kombi .
Chopie, ja juz od 3 lat na slunsku urzeduje. Poznan odwiedzamy na weekend co jakis czas. Twoje rewiry mijamy obwodnica. Z utesknieniem czekam na koniec przyszlego roku jak otworza odcinek od Wrocka. Potem jeszcze dwa lata, zeby reszta trasy po wlkp stronie byla dokonczona.FUX pisze: Te, a Ty co tam robisz?
Przeca Ty Poznaniak.
Arno pisze: ostatnie chwile na kupowanie V6
Blisko. Trza przewieźć serwis.busik pisze:Dominex.pl oddaje część kolekcji ojcu dyrektorowi na "przechowanie" ?
Byłem dziś u księgowej i rozmawialiśmy o nowych pomysłach podatkowych - znowu będę usiał zrobić wysoką ratę leasingową.esilon pisze:Arno pisze: ostatnie chwile na kupowanie V6
może jednak nie http://moto.onet.pl/aktualnosci/male-si ... aja/n10zp4
W Warszawie znam jeden (chyba jest kilka) - ale to się ładuje w domu. I jak na samochód do miasta - doskonałe i "tanie" rozwiązanie...ciekawe po ilu latach zwroci się ta oszczędność paliwowa.... powiedzmy, że weźmiemy nieco tańszy za $90 k. jaką akcyzę państwo dowali?FUX pisze:I dla elektryków masz słupki do tankowania w miastach, za free. W Berlinie obserwuję ich małą dostępność.
Arno pisze: o wyjeździe na narty zapomnieć.
I będziesz jechał trzy dni w jedną stronę na narty w Alpy? Czyli w sumie 6 dni jazdy samochodem, żeby pojeździć 6 dni na nartach?piotruś pisze: Dlaczego zapomnieć? Ma 4x4, jest ciężki.... , a na stronie Tesli jest taki suwak - symulator, który pokazuje jak się zmniejsza zasięg w zależności od temperatury zewn. Zajrzyjcie tam - nie ma tragedii.
A dodatkowo trzeba brać pod uwagę, że te podawane zasięgi na jednym ładowaniu są jak podawane zużycie paliwa. Osiągalne tylko przy stylu jazdy ekstremalnej cioty drogowej. Przy normalnej jeździe już tak nie wychodziSo What! pisze:I będziesz jechał trzy dni w jedną stronę na narty w Alpy? Czyli w sumie 6 dni jazdy samochodem, żeby pojeździć 6 dni na nartach?
jarmaj pisze: Ale nie zmienia to faktu, że samochody elektryczne są przyszłością. Obiektywnie rzecz biorąc napęd ten ma same zalety względem spalinowego, tylko trzeba poczekać, aż rozwiążą problemy pojemności, wagi i prędkości ładowania akumulatorów.