Z racji zmiany modelu mam do sprzedania po taniości trochę fantów z modelu Legacy MY04 2.0 benz. Może komuś się przydadzą
Felgi aluminiowe 16 org. SUBARU 16' 2szt
Koło dojazdowe 16
Cewka zapłonowa
Amortyzatory KYAB 341353 Nowe - pozostałość po eksperymencie z podniesieniem zadka - przejechane może 100km i zdemontowane. Podobno nadają się do OUTBACK'a
Kilka elementów "przodu"
listwy chromowane grilla przód
wiskoza do regeneracji
[S}Wyprzedaż garażowa, felgi16, dojazd, amor, wisko, cewka
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S}Wyprzedaż garażowa, felgi16, dojazd, amortyzatory, cewka
alepka pisze:Z racji zmiany modelu mam do sprzedania po taniości trochę fantów z modelu Legacy MY04 2.0 benz. Może komuś się przydadzą
Felgi aluminiowe 16 org. SUBARU 16' 2szt
Koło dojazdowe 16
Cewka zapłonowa
Amortyzatory KYAB 341353 Nowe - pozostałość po eksperymencie z podniesieniem zadka - przejechane może 100km i zdemontowane. Podobno nadają się do OUTBACK'a
Kilka elementów "przodu"
listwy chromowane grilla przód
wiskoza do regeneracji
i jeszcze mechanizm regulacji reflektorów się znalazł
Re: [S}Wyprzedaż garażowa, felgi16, dojazd, amor, wisko, cewka
Jakie te felgi masz i w jakiej cenie. Jakieś zdjęcie na PW podeślij.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
apostrophe
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
apostrophe pisze:Ja też poproszę zdjęcie felg na PW
Felgi i wiskoza już sprzedane.
Jaki rozmiar tej dojazdówki, bo poszukuję do Outback'a, ale nie wiem, czy podejdzie.
Masz jakieś zdjęcie, cena?
Masz jakieś zdjęcie, cena?
-
Mati_Wroclaw
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Też poszukuje dojazdówki proszę o zdjęcie i cene
Witam
Sorki za chwilowa nieobecność. Jeśli jest ktoś zainteresowany to dojazdówka jeszcze jest. nie miałem kiedy jej sprzedać. Wieczorem podam jaki jest rozmiar i może uda mi się wrzucić fotki. U siebie miałem felgi 16 i pasowała.
Sorki za chwilowa nieobecność. Jeśli jest ktoś zainteresowany to dojazdówka jeszcze jest. nie miałem kiedy jej sprzedać. Wieczorem podam jaki jest rozmiar i może uda mi się wrzucić fotki. U siebie miałem felgi 16 i pasowała.