To ja Ci powiem, że dopiero mając drugie dziecko zauważasz jak łatwo było z jednym.Godlik pisze:I dziękuję za szczere życzenia![]()
Ale ja już wiem co to znaczy, bo jedną córkę już mam
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
czarne jest piękne...
Pod warunkiem że niema się takiego egzemplarza jak mój synek który jak zacznie gadać o 8 rano to kończy w granicach 21 jak idzie spać,ale fakt przy dwójce to głowa puchnie,A przy okazji CHŁOPAKI GRATULACJE

PAWKA
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
No cóż, mając 3-cie jest jeszcze weselejvibowit pisze:To ja Ci powiem, że dopiero mając drugie dziecko zauważasz jak łatwo było z jednym.Godlik pisze:I dziękuję za szczere życzenia![]()
Ale ja już wiem co to znaczy, bo jedną córkę już mam
Kto ma więcej ?
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Właśnie, co by Ci tu odpowiedzieć Luiza...liwit pisze:Godlik pisze: Ale ja już wiem co to znaczy, bo jedną córkę już mam
Ale wiesz, trzeba mieć dwójkę, żeby docenić jak z jednym dzieckiem jest lekko i bezstresowo.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zanim zaczniesz to pamiętaj, ze Junior czytaKonto usunięte pisze:
Właśnie, co by Ci tu odpowiedzieć Luiza...![]()
No wiesz Fido, co najmniej dwójkę.Konto usunięte pisze:Właśnie, co by Ci tu odpowiedzieć Luiza...liwit pisze:Godlik pisze: Ale ja już wiem co to znaczy, bo jedną córkę już mam
Ale wiesz, trzeba mieć dwójkę, żeby docenić jak z jednym dzieckiem jest lekko i bezstresowo.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Godlik pisze:A pochwalę się. Dwie kreskiCo oznacza, że Matylda będzie miała braciszka albo siostrzyczkę
![]()
Ale i tak najlepsze jest to, że dwa stare konie a zaliczyły klasyczną wpadkę![]()
No to wyrazy, PanowieLouCyphre pisze:Yupiiii. Gratulacje Godlik. Żeby Cię pocieszyć powiem, że ja z Agą mam to samo
Z gratulacjami oczywiście
Godlik, LouCyphre brawo brawo
. Zuchy Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Bo znów mogłem się przejechać drogami które uwielbiam : Mszana Dolna-Lubomierz-Zabrzeż i Stronie-Sromowce-NiedzicaPiękny dzień dziś mamy
Przez Krosnice, czy Haluszowa?WRC fan pisze:Stronie-Sromowce-Niedzica
g.
ps. Zgadzam sie, ze jest tam cudownie...
gruby pisze: Przez Krosnice, czy Haluszowa?
Hałuszowa
Nie da się ukryćps. Zgadzam sie, ze jest tam cudownie...
Nie wiem czemu, ale jakos zawsze jezdze przez Krosnice. Pewnie dlatego, ze zawsze tamtedy jezdzilem ;)WRC fan pisze:gruby pisze: Przez Krosnice, czy Haluszowa?
Hałuszowa
Nie czaruj pocztowkami. :PWRC fan pisze:Nie da się ukryćps. Zgadzam sie, ze jest tam cudownie...
Mam mete w Sromowcach, wiec wiem jak jest ;)
g.
Droga 968... Jedna z moich dwóch ulubionych, kolejna to 969.WRC fan pisze: Bo znów mogłem się przejechać drogami które uwielbiam : Mszana Dolna-Lubomierz-Zabrzeż i Stronie-Sromowce-Niedzica
A ja tam jutro będę, na prawie dwa tygodnie
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Godlik, LouCyphre niech waszym kobitom zgodnie brzuszki rosną. Może dogadajcie terminy i miejsca, to się jakiegoś spota pod szpitalem zrobi 
Konto usunięte, Przecież ja swoje "2 kreski" to w lipcu zobaczyłem z Agą. Moje maleństwo ma już 14 tygodni, a o ile dobrze zrozumiałem to Godlik właśnie dopiero co 
To tak jak w tym kawale:
W autobusie miejskim na miejscu kobiety ciężarnej siedzi młoda dziewczyna. Staruszka obok oburza się na tą sytuację. A Młoda odpowiada, że w ciąży jest. Stara na to, że nie widać. Na co Młoda: Widać nie widać, ale jeszcze mi się nogi trzęsą...

To tak jak w tym kawale:
W autobusie miejskim na miejscu kobiety ciężarnej siedzi młoda dziewczyna. Staruszka obok oburza się na tą sytuację. A Młoda odpowiada, że w ciąży jest. Stara na to, że nie widać. Na co Młoda: Widać nie widać, ale jeszcze mi się nogi trzęsą...
ciepłe kaloryfery w mieszkaniu to jest MEGA TEGES 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
devlin pisze: kolejna to 969
Też fajna choć bardziej ruchliwa.
gruby pisze: Nie wiem czemu, ale jakos zawsze jezdze przez Krosnice. Pewnie dlatego, ze zawsze tamtedy jezdzilem ;)
Ja z kolei nigdy nie jechałem przez Krośnice ;) pewnie dlatego, że zawsze od strony Krościenka jeżdżę.
Dojechałem na dół.
Jazda prawie pustą drogą z WAW do KRK, satnav się spisał, jeśli chodzi o suszarki i fotoraday.
Jazda na odcinku od Książa Wielkiego do granic KRK bez kontroli trakcji na prawym - teges.
Wieczorna jazda po Krakowie zaszperowanym CTR z krótką skrzynią i na semislickach - bardzo teges.
Dzień się krótko nie skończył.
Jak dobrze być w domu
Jazda prawie pustą drogą z WAW do KRK, satnav się spisał, jeśli chodzi o suszarki i fotoraday.
Jazda na odcinku od Książa Wielkiego do granic KRK bez kontroli trakcji na prawym - teges.
Wieczorna jazda po Krakowie zaszperowanym CTR z krótką skrzynią i na semislickach - bardzo teges.
Dzień się krótko nie skończył.
Jak dobrze być w domu
http://wwojnar.com/
Zdałem egzamin o którym koleś nawet nie wiedział.
Ale go uświadomiłem
Chyba mnie nie polubił
Chinki są fajne
, szkoda że już wyjeżdżą 
Ale go uświadomiłem
Chinki są fajne
Jeszcze tylko 182 dni... i WIOSNA 
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Już niedługi zimazagatka pisze:Jeszcze tylko 182 dni... i WIOSNA
zagatka jak chcesz to policz za ile
zimy nie uznaje ;) liczy się tylko wiosnaradekk pisze: zagatka jak chcesz to policz za ile![]()
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Właśnie leci Gladiator z przepiękną muzyką i ...
Ech. Sami wiecie......
Ech. Sami wiecie......
Dolce far niente 
Na tvn-nieradekk pisze:Ale jak leci? Tak sam z siebie?FUX pisze: Właśnie leci Gladiator
Dolce far niente