Tomeczek już się tłumaczy... a kto mu bronił zrobić testy zamiast GSMP, N12 było stare trzeba było N14 zbudować które nie domagało, teraz niedomaga 207 hehTomasz Kuchar: - Po suchym to jeszcze było w miarę ale na mokrym to jakiś w ogóle dramat. Naprawdę muszę dużo popracować, że umieć jechać tym autem na mokrym. Jechałem tak wolno i nie mogłem się w ogóle na drodze zmieścić. Oczywiście slick z tyłu nie pomagał, ale i tak jest dużo do roboty. Oczywiście S2000 jest fantastyczne, ale musimy odpocząć po tym napiętym okresie w zespole, dużo rzeczy się działo, zmiany samochodu. Potestujemy i spróbujemy pojechać na Karkonoskim szybciej. Wyścig górski to fajny pomysł, ale jeśli chodzi o testy to przydałby się prawdziwy rajdowy odcinek.
Rajdy 2008
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Rajdy 2008
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to fotomontazMroowa pisze: Remek jedzie z jednym zerem na Rzeszowie ?

ps. ale mnie gnaty na...walaja.

nikt z rajdowców się chyba nie spodziewał, że N14 będzie takim ogromnym niewypałem silnikowo-zawieszeniowym. Kuchar razem z Bełtowskim kupili n14 (w sumie 3 sztuki), Kuzaj do zespołu też 2. A wyszło jeszcze większe rozczarowanie, niż w przypadku Evo 8 MR, którym śmigał Lubiak i Karnabal w RSMP...Mroowa pisze:N12 było stare trzeba było N14 zbudować które nie domagało
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol pisze: A wyszło jeszcze większe rozczarowanie, niż w przypadku Evo 8 MR, którym śmigał Lubiak i Karnabal w RSMP...
I Sołowow

ten kierowca to dla mnie jest fenomen pod względem usterkowości przygotowywanych samochodów przez jego własny team. Nie mają raczej problemów z budżetem a ciągle coś się psuje...WRC fan pisze: Sołowow
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Do rolki spooooro brakowalo....remek pisze: pierwsze ujecie to Tomo i ja

Dolce far niente 

Łoł!!!!!!!remek pisze: pierwsze ujecie to Tomo i ja![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Źródło: http://rallyonline.pl/index.php?modex=pnews&s=18376International Sportsworld Communicators, właściciel praw komercyjnych do rajdowych mistrzostw świata, szuka sposobów wyjścia z dołka w jakim znajduje się cykl i chce bardziej go zbliżyć do zwykłych ludzi, którzy zazwyczaj nie wybierają się na oesy. Dlatego oesy powinny wybrać się do nich i ISC chce organizować odcinki na ulicach miast.
Nie muszą być one wcale zaliczane do klasyfikacji rajdów - tydzień przed startem przyszłorocznego Rajdu Irlandii odbędzie się uroczyste otwarcie sezonu 2009 na ulicach Stormont. ISC podoba się taka idea i uważa, że oddzielne imprezy w centrach miast łatwiej trafią do przeciętnych mieszkańców.
- Zawsze tym, na czym będziemy się najbardziej skupiać, pozostają rundy mistrzostw. Ale wymagają one od ludzi jazdy 300 km w góry, aby śledzić zmagania - wyjaśnia Simon Long, CEO ISC w wywiadzie dla Motorsport News.
- Więc jest pomysł aby przywieźć kawałki rajdu i przedstawić je w taki sposób, aby ludzie mieli do niego łatwy dostęp, w środowisku ulicznym czy stadionowym. Przywieźć teatr hałasu, zapachu, samochodów, opon i kierowców w przyjazne dla mediów środowisko - dodaje.
Long powiedział, że trwają już rozmowy z potencjalnymi organizatorami podobnych imprez jak w Stormont, choć nie podał szczegółów. Wyciekła jednak plotka, że jednym z kandydatów jest arabskie Abu Dhabi, sponsor World Rally Radio oraz zespołu Forda..
Sebastien Loeb powiedział, że nie ma nic przeciwko takim działaniom - Jeśli będzie interesujący odcinek, a do tego będzie to dobre dla widzów, to czemu nie - rzekł.
Ciekawe, czy nasi by płakali, że im w KJS-ach każą jeździć :)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Cóż, Koper niewątpliwie wielkim kierowcą był, ale latek już trochę minęło, więc raczej na żaden wynik liczyć nie ma co. Tym bardziej, że pojedzie Lanosem. Ale i tak chwała mu, że mu się chce.
A tak bardziej na bieżąco, to Hołek leje całe towarzystwo na Orlenie, na 5 odcinków 4 wygrane i spora przewaga!
A tak bardziej na bieżąco, to Hołek leje całe towarzystwo na Orlenie, na 5 odcinków 4 wygrane i spora przewaga!

A jakby po 13 latach przerwy, w wieku... no, nie najmłodszym, na tym kaprawym N14 "zrobił wynik", to co miałaby cała nasza obecna "czołówka" zrobić - powiesić się chyba tylko?jarmaj pisze: Cóż, Koper niewątpliwie wielkim kierowcą był, ale latek już trochę minęło, więc raczej na żaden wynik liczyć nie ma co. Tym bardziej, że pojedzie Lanosem. Ale i tak chwała mu, że mu się chce.
Prawdę mówiąc, to jeżeli dojedzie na innym niż ostatnie, to i tak im zrobi wstyda...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
To jeszcze za Holowczyca wstydzic sie nie musza?Gal pisze:A jakby po 13 latach przerwy, w wieku... no, nie najmłodszym, na tym kaprawym N14 "zrobił wynik", to co miałaby cała nasza obecna "czołówka" zrobić - powiesić się chyba tylko?
Prawdę mówiąc, to jeżeli dojedzie na innym niż ostatnie, to i tak im zrobi wstyda...
g.
Powinni...gruby pisze: To jeszcze za Holowczyca wstydzic sie nie musza?
Gal, Reety to jednak nie umarłeś ze starości od CHlejad. Jakżę się cieszę
Co z planem na SPot ? Szczerze to ofutrowałbym jakies fajne mięsiwo mady by YOU
A najważniejsze. Kto jak Nie Ty mnie uchroni przed jadem polodowcowych okruszków lodowcowych
Sorki Spotkanie z Jackiem mnie rozżewniło nieco 

Co z planem na SPot ? Szczerze to ofutrowałbym jakies fajne mięsiwo mady by YOU

A najważniejsze. Kto jak Nie Ty mnie uchroni przed jadem polodowcowych okruszków lodowcowych

Już wiem, że lodowce nie dają Ci rady...LouCyphre pisze: Kto jak Nie Ty mnie uchroni przed jadem polodowcowych okruszków lodowcowych
Następnym razem zostawię Ci latarkę i udam się na zasłużony.

Gal, A ja Wiem , że Cię lubię chociaż jesteś wredny :P A w ogóle to podpalmy świat :d
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No i standard, Kuzaj dzwon...
http://www.autoklub.pl/21631,hotnews.html
Kiedyś wypadał z drogi często, teraz wychodzi na to że już zawsze...

Przynajmniej będzie miał wytłumaczenie: wszystko to wina młynarzy wodnych...jarmaj pisze:No i standard, Kuzaj dzwon...![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
szczur75 pisze:Przynajmniej będzie miał wytłumaczenie: wszystko to wina młynarzy wodnych...jarmaj pisze:No i standard, Kuzaj dzwon...![]()

"Nie wiem co się stało... jechaliśmy swoim tempem a tu nagle ten młyn jak nam nie wybiegł na drogę...