Telefony, telefony...
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Re: Telefony, telefony...
Miałem sporo HTC, one jeszcze ma moja córka chyba już ze 4 lata , ale chyba słabe wyświetlacze to ma :( kusi mnie "japko" ;)
Zaraz sobie zobaczę tego htc
Zaraz sobie zobaczę tego htc

Huawei Mate 8 - pierwszy z Andkiem który mnie nie irytował.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Tak, duża łopata, ale po 24h wszystkie mniejsze okazują się takie ... niepoważne.stach22 pisze:Duży trochę ten Huawei będzie gniótł jajka.

6s ;) ja po swoich przygodach stwierdzam, że nie chcę więcej androida. tylko mam teraz dylemat, bo za swojego złoma dostanę zwrot kasy(nie potrafią go naprawić), i nie wiem co kupić - iphona se czy bb passport. jeden i drugi korci, chociaż na iphona musiałbym dołożyć drugie tyle co odzyskam za stary telefon, a to lekki problem...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- stach22
- 6 gwiazdek
No to kolejny argument mam za 6s ;)
w sumie to jeszcze iPhone nie miałem..s7 za to ma genialny aparat i ekran tyle za jak mi upadł raz to nie ma co z niego zbierać
w sumie to jeszcze iPhone nie miałem..s7 za to ma genialny aparat i ekran tyle za jak mi upadł raz to nie ma co z niego zbierać

- stach22
- 6 gwiazdek
Yesss, idę zobaczyć do której dziś otwarty sklep dla idiotow :D media znaczy ;)

stach22, a później powrót do domu i szukanie gdzie najtaniej ? 

- stach22
- 6 gwiazdek
no mogłoby tak być :D ale zdaje mi się że mam to w ....:D może zerknę na xkom jeszcze :pleon pisze:stach22, a później powrót do domu i szukanie gdzie najtaniej ?

kup gdziekolwiek, i tak ceny podobne - i unikaj tanich ofert, bo się potem okazuje, że to telefon z ekspozycji czy coś i od razu się gwarancja czy roszczenia z rękojmi skracają czy komplikują... gdyby 6s był tańszy to bym wolał to zamiast 6s, bo się boję że 4 cale to trochę za mało, ale to kolejne kilka stów...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- stach22
- 6 gwiazdek
Re:
Napisałeś 6s zamiast 6s?siewcu pisze:kup gdziekolwiek, i tak ceny podobne - i unikaj tanich ofert, bo się potem okazuje, że to telefon z ekspozycji czy coś i od razu się gwarancja czy roszczenia z rękojmi skracają czy komplikują... gdyby 6s był tańszy to bym wolał to zamiast 6s, bo się boję że 4 cale to trochę za mało, ale to kolejne kilka stów...

eh, pomyliłem się. miało byś 6s zamiast se...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Jak chodzi o kasę to może poszukaj zwykłej 6. Tzn. Psikutas bez "s".
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
rozmawiałem już ze znajomym, który pracuje w apple i stwierdził, że na moje wymagania to i 5s wystarczy... ale ja szukam telefonu wiekowo jak najmłodszego, żeby podziałał jak najdłużej i był możliwie najdłużej wspierany... no i musi być nowy, nie chcę się wepchać w używkę ze względu na gwarancję - nie chcę jakichś dziwnych kombinacji po prostu z wysyłaniem telefonu do serwisu etc, zmęczyło mnie robienie tak z obecnym telefonem...
Jestem na etapie poszukiwania upominku gwiazdkowego dla mojej żony.Chloru pisze:Jak chodzi o kasę to może poszukaj zwykłej 6. Tzn. Psikutas bez "s".
Też się zastanawiam nad 6... żeby zaoszczędzić kilka stówek w stosunku do 6s

Ale jedna sprawa mnie martwi.
1GB RAM
W tej chwili to bez znaczenia, biorąc pod uwagę do czego żona używa iPhona.
Kto jednnak wie co będzie za 2-3 kolejne upgrady softu.
Może wówczas się okazać, że przeoptymalizowałem

Ostatnio zmieniony 4 gru 2016, o 16:39 przez Gootek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re:
siewcu,siewcu pisze:6s ;) ja po swoich przygodach stwierdzam, że nie chcę więcej androida. tylko mam teraz dylemat, bo za swojego złoma dostanę zwrot kasy(nie potrafią go naprawić), i nie wiem co kupić - iphona se czy bb passport. jeden i drugi korci, chociaż na iphona musiałbym dołożyć drugie tyle co odzyskam za stary telefon, a to lekki problem...
ale czy to był problem z androidem czy z aparatem, który działa pod androidem?
BB Passport szczerze polecam.
Ale z jednym wyjątkiem. Nie, jeśli chcesz instalować nowe apki.
Ja to zwykle obchodzę uzywając zamiast dedykowanych apek po prostu strony internetowej dostawcy usługi, np linii lotniczych.
Ale już z Uberem, miałem większą niewygodę. A niestety udostępniają aplikacje tylko pod iOS i Androida.
No i to się będzie nasilać w miarę jak BB OS będzie odchodził do lamusa.
Лукашэнка, mojej zonie nie miesci sie w dloni 6tka i kupila SE.
Mi 6tka sluzy mi juz od lat bez problemow zadnych..
Mi 6tka sluzy mi juz od lat bez problemow zadnych..
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
gregski pisze: Mi 6tka sluzy mi juz od lat bez problemow zadnych..
Faktycznie od lat. Premierę miał we wrześniu 2014 więc co najwyżej od dwóch lat jeżeli kupiłeś zaraz po premierze :-P
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
S7 to chyba trzeba porównywać z IP7, który swoją drogą ma równie genialny (jeśli nie lepszy) aparat. Moja żona używa już trzeciego ajfona i jest zachwycona.stach22 pisze: w sumie to jeszcze iPhone nie miałem..s7 za to ma genialny aparat i ekran tyle za jak mi upadł raz to nie ma co z niego zbierać
- Chloru
- 6 gwiazdek
Godlik, S7 ostatnio mocno potaniały. W komputroniku za 2,4 kPLN już są. To budżet na chyba zwykłą 6 z Apple.