Między "dla Amerykanów" a "amerykański" ...So What! pisze:No bo Android, nie jest amerykański, tak dla odmianyleon pisze: No wiesz, wymyślony dla Amerykanów przecież.![]()

Między "dla Amerykanów" a "amerykański" ...So What! pisze:No bo Android, nie jest amerykański, tak dla odmianyleon pisze: No wiesz, wymyślony dla Amerykanów przecież.![]()
Nie można tego ustawić na stałe? Swoją drogą może akurat Twój egzemplarz ma problemy z automatyką aparatu.stach22 pisze: Mała uwaga odnośnie zdjęć we wnętrzu ,trzeba każdorazowo zdjąć nasycenie kolorami i wtedy fotki są bardzo bliskie oryginału , trochę to uciążliwe. Może wrzucę przykłady jak będę miał czas.
Z ustawień w apl. widzę tylko HDR(w sumie nie wiem do czego służy) i rozdzielczość filmów.So What! pisze:stach22, a czy to prawda, że z poziomu aplikacji aparatu nie ma dojścia do jej ustawień?
Czyli praktycznie niczego nie da się ustawić?stach22 pisze:
Z ustawień w apl. widzę tylko HDR(w sumie nie wiem do czego służy) i rozdzielczość filmów.
stach22 pisze:Na to wyglada. Za to z poziomu aparatu bardzo łatwo wejść w panoramę,slow,video. No i jakość zdjec jednak broni ten aparat. W sumie to nie mogę sobie przypomnieć czy w androidzie potrzebowałem coś ustawić z poziomu aplikacji, chyba nie.
Kamera ma bardzo dobra stabilizację.
Niczego ;)So What! pisze:Czyli praktycznie niczego nie da się ustawić?stach22 pisze:
Z ustawień w apl. widzę tylko HDR(w sumie nie wiem do czego służy) i rozdzielczość filmów.
No ale rozmawialiśmy o ustawieniach z poziomu aplikacji.gregski pisze:Niczego ;)So What! pisze:Czyli praktycznie niczego nie da się ustawić?stach22 pisze:
http://help.apple.com/iphone/10/?lang=pl#/iphb362b394e
Pisze się Nietzschego. ;)gregski pisze:Niczego ;)So What! pisze:Czyli praktycznie niczego nie da się ustawić?stach22 pisze:
http://help.apple.com/iphone/10/?lang=pl#/iphb362b394e
A dodatkowo dokupiłem 18-135mm canona ,całkiem fajny spacerzoom tyle że spory :(gregski pisze:stach22, bokeh to jedno, ale ponoc w nocy uzywa dwoch matryc..
D500 to krowa, fakt...