dzisiaj sprawdziłem na autostradzie, przy 140 km/k leon ma pi razy oko 3k rpm, i jest cicho

Chloru pisze: e redukcja i robienie tego przy użyciu pełnego zakresu obrotów będzie niepotrzebn
No to git ;)Chloru pisze:Stach, lukass dobierał ;))) To wersja zimowa letnie są ciut większe.
Do Lublina to będzie, plany na S19 niby są ale czas pokaże czy zostaną zrealizowane.Prawie do Radomia S7 jest, śmieszne jest tylko to że parenaście lat temu czas przejazdu miałem prawie taki sam. Ruch znacznie większy.stach22 pisze: Czy ja wiem, S17 w budowie,S19 w przetargu...S7 do Radomia w zasadzie już jest
A mówiłem - 19 minimum, a najlepiej 20 i dużo chromu. Ale jak ty mówisz że na murzyna sie nie opalisz do tych 20-tek, to co ja moge. Jedynie 16 zostałyChloru pisze:Stach, lukass dobierał ;))) To wersja zimowa letnie są ciut większe.
To jak już na tych krzyżówkach autostrad się odnajdziesz, to wpadaj. Wolniej bo wolniej, ale jakoś dasz radę na tej terenowej oponieChloru pisze:W zimie obowiązkowo wizytuje Śląsk wiec coś w tym jest
busik pisze: paroletnie inne auto, to można znaleźć lepsze
stach22 pisze: mam stare i nowe
busik pisze: Bo jeśli budżet przekazać na paroletnie inne auto, to można znaleźć lepsze![]()
Ehhh, to nie do końca tak, zakupowi nówki towarzyszy magiaesilon pisze:stach22 pisze: mam stare i nowe
nomalne, kupujesz nowe a za chwilę masz juz stare
nowe stoją w salonach
stach22 pisze: Dodatkowo pomijając japońska motoryzacje możesz auto skonfigurować pod siebie, oczywiście na tyle na ile stać![]()