Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
NO ale to jakaś jest abstrakcja raczej... równie dobrze mógłbyś napisać, jakby sprzedawali Bentleye w cenie Skody SUperb Laurint & Klement.Лукашэнка pisze:http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?p=514180#p514180Arno pisze:O jakim aucie mówisz?Лукашэнка pisze:Ano prawda,
jeśli zaczęliby oferować ten model w cenie konkurencyjnej do Opla Astry 1.6 turbo, to boję się, że niedługo zabrakło by im blachy
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
To bym wybrał Skodę.Arno pisze:jakby sprzedawali Bentleye w cenie Skody SUperb Laurint & Klement.
Nie chcę Bentleya.

Nikt normalny nie chce Bentleya. Chociaż kilka osób mowi, że świetnie jeżdżą.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
komor pisze: Pewnie dlatego, że ukradną razem z autem?
miecio bardzo lubiany na pld-wsch jewropy

ktos ostatnio plakal, ze cklasse sie niestety odnalazlo gdzies tam wlasnie..
To może od razu zakup multiplę i miej dziadka z głowy. Przynajmniej odciągnie uwagę od innych aut i zrobi babciom szału na ośce.
nick zobowiazuje, wysil sie prosze bardziej w artykulowaniu swoich zagmatwanych mysli...
Auto, które w ogóle nie zwraca sobą uwagi, ani złodziei ani psycholi, ma oczywistą zaletę.gregski pisze:komor pisze: Pewnie dlatego, że ukradną razem z autem?
miecio bardzo lubiany na pld-wsch jewropy![]()
ktos ostatnio plakal, ze cklasse sie niestety odnalazlo gdzies tam wlasnie..
A jeśli mimo tej pozornej nijakości, fajnie się nim jeździ, to mamy pogodzony ogień z wodą.
Stąd popieram niedawny wybór Chlora.
Jedyne co bym tam zmienił zmienił, to kolor... na jakiś bardziej harmonizujący z otoczeniem (z powodu wspomnianego wyżej)

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Czy ktoś miał okazję jeździć Audi S1 ? Coś zaczyna mnie gdzieś świdrować i tak sobie powoli zaczynam gdybać 

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
Tak się składa, że rozmawialiśmy niedawno z naszym wspólnym kolegą o S7, a dokładnie o urodzie jej zgrabnej dupkilukass pisze:Czy ktoś miał okazję jeździć Audi S1 ? Coś zaczyna mnie gdzieś świdrować i tak sobie powoli zaczynam gdybać

(audicy, nie kolegi)
S1 może za to wygrać ze swoją bardziej kształtną siostrą na przykład podczas parkowania w Koszykach

-
lukass
- 5 gwiazdek
To miałoby być auto do miasta z dużym pazurem
w zamian za wieśniaka. Na długie wyjazdy mam Vito ( a pewnie niedługo zmienie na Doblo Max), a na szybkie wyjazdy jest świnia 

Czyli jednak zgadłem, że na zakupy w Koszykachlukass pisze:To miałoby być auto do miasta z dużym pazuremw zamian za wieśniaka.

oczywiście, patrząc na rozmiary obecnie projektowanych miejsc parkingowych, nic większego (szerszego) nie ma sensu...
-
lukass
- 5 gwiazdek
Cholera, a to jakieś miejsce gdzie nalezy bywać? Bo ja to taki mało światowy warszawiak jestem. W Biedronce bywam - bo jest w tym samym budynku co siłownia na którą chodzę. A i jeszczew Castoramie, ale nie wiem czy to sie liczy........Лукашэнка pisze: że na zakupy w Koszykach
A ja słoikuję od dwóch miesięcy, no i faktycznie wygląda na to, że to miejsce gdzie wypada bywać, sądząc po frekwencji w piątki i soboty.lukass pisze:Cholera, a to jakieś miejsce gdzie nalezy bywać? Bo ja to taki mało światowy warszawiak jestem. W Biedronce bywam - bo jest w tym samym budynku co siłownia na którą chodzę. A i jeszczew Castoramie, ale nie wiem czy to sie liczy........
Za to na początku tygodnia, jak dzisiaj, umiarkowanie spokojnie.
Moim zdaniem, chyba obecnie najlepsze miejsce w stolnicy, żeby się z kimś umówić wieczorem na żarełko (może być połączone z drobnymi zakupami).
Szczególnie jeśli chce się komuś szybko pokazać kulinarne uroki miasta, a miałem ostatnio kilka razy gości z innych stron świata.
W razie czego, mogę być przewodnikiem

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Лукашэнка, zawsze możesz pokazać gościom pawilony na Nowym Świecie. Tylko niech nerki nie zostawią
Z kulinarnych uroków to ostatnio odkryłem Aceto Balsamico niedaleko Pomnika Lotnia, 6 stolików na krzyż i Włoch w kuchni

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Całkiem niedaleko, bo przy Wołoskiej, dobrze się najadłem rok temu w Mamma Marietta. I też Włoch stał przy garnkach.Chloru pisze:Z kulinarnych uroków to ostatnio odkryłem Aceto Balsamico niedaleko Pomnika Lotnia, 6 stolików na krzyż i Włoch w kuchni![]()
Nie policzyłem stolików, ale chyba też coś koło 6.
Jakaś włoska mafia, czy co?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Лукашэнка pisze: Całkiem niedaleko, bo przy Wołoskiej, dobrze się najadłem rok temu w Mamma Marietta. I też Włoch stał przy garnkach.
Nie policzyłem stolików, ale chyba też coś koło 6.
Jakaś włoska mafia, czy co?
Doczekałeś się tego co zamówiłeś? Bo kiedyś mimo tych 6 stolików czekałem tam 1,5 godziny na podanie nam lunchu. Niektórzy współbiesiadnicy po 45 minutach po prostu wyszli.
Лукашэнка pisze: Stąd popieram niedawny wybór Chlora.
Jedyne co bym tam zmienił zmienił, to kolor... na jakiś bardziej harmonizujący z otoczeniem (z powodu wspomnianego wyżej)
a nie mowilem ze kupil dziadowskie auto, skoro nawet dyktatorowi sie podoba???

gregski, weź no się przejedź jakas nowa lekka konstrukcją z mocnym silniczkiem, utknąłeś w poprzedneij epoce i wszystko nowe jest dla Ciebie be

esilon pisze: lekka konstrukcją

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, leon 1,2 tsi to 1180 kg, moim zdaniem baaardzo lekki jak na gabaryty, dzieki temu 105KM sprawnie go napędza
może sobie kupię
bo własnie zostałem bez wózka
może sobie kupię
bo własnie zostałem bez wózka

Normalna waga
Auto po prostu jest wizualnie rozdmuchane
Ciekawe ile Chlorowa asterka ma
Kiedy AMG

Ciekawe ile Chlorowa asterka ma

Kiedy AMG

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4