Jakiś sponsor takiej wyprawy by się przydał. SIP?

Biję się w pierś (swoją), dopiero teraz znalazłem czas na przekonwertowanie ustrojstwa. Devlin wysłałem Ci PW z linkiem do zipa z mov'ami. Natomiast dzwiekiem bym sie nie przemował, tylko wrzucił jakiś musicdevlin pisze:Wil3 miał przekodować na mov - ja mam z tym problem jakiś, po przekodowaniu dźwięk ginie. Jak dostane tamte filmy, to przemontuję i wrzucę.FUX pisze:A gdzie miniatura wila trzeciego ze ślizganiem się Forysiem w moim i Chlora wykonaniu
To właśnie o ten dźwięk się rozchodziłowil3 pisze: Natomiast dzwiekiem bym sie nie przemował, tylko wrzucił jakiś music![]()
Się wkopałem, właśnie oglądałem fotki a moja lepsza połowa się pyta kiedy ten wyjazd jest bo ja też chcę
A bo to tylko Twoja...inquiz pisze: Się wkopałem, właśnie oglądałem fotki a moja lepsza połowa się pyta kiedy ten wyjazd jest bo ja też chcę
wil3 pisze: Jednocześnie chciałbym zdementować wszystkie spekulacje na temat nieobyczajnego zachowania z dwoma pasażerkami, które mi towarzyszyły
A nie chodzi Ci przypadkiem o X-Traila?Umbert pisze:- Quashqai czy jak mu tam naprawde imponuje w "terenie". Myslalem ze to badziew. Nizle!
Tak właśnie myślałem. Miałem kiedyć okazję pojeździć nowym X-Trailem w trochę trudniejszym terenie i spisywał się wybornie.Umbert pisze:X-Trail nie mial najmniejszych problemow na torze.