A serio, każda nowa zabawka cieszy faceta

No to zdjęcia dawaj, a nie tylko wybrańcomesilon pisze:Oj cieszy
esilon pisze: Idę spać![]()
pikne pikne - gratulacje, żeby się sprawowałesilon pisze:Idę spać
to bez zimówek kupił, że musiał już laczki tydzień wcześniej zamawiać? Nie mów, że z tymi oponami pociągiem jechał nad morze, normalnie bieda wersznlukass pisze:Ja mam od tygodniaChloru pisze:lukass, ja też
Moze niech ESI napisze jak byłobusik pisze: to bez zimówek kupił, że musiał już laczki tydzień wcześniej zamawiać? Nie mów, że z tymi oponami pociągiem jechał nad morze, normalnie bieda werszn
A niech Mu będzie...So What! pisze:esilon, gratulacje
guzik Bright zabrali, to już se nie radzi najwidoczniejKonto usunięte pisze:Ciekawe czy udało mu się ściemnić w końcu zegary
żarty żartami. ale ja, szczęśliwy posiadacz samochodów minimalistycznych bądź prawie pełnoletnich musiałem powozić q5. prowadzi się to-to dobrze. tyle, ze nie dostałem instrukcji obsługi. jak otworzyć bagażnik z zewnątrz? nie wiadomo. gdzie się włącza ogrzewanie lusterek...? gdzieś. nawigacja jest, ale uruchomienie tego gówna (w sensie: doprowadzenie do momentu, kiedy zaczyna nawigować)...busik pisze:Bright zabrali, to już se nie radzi
Coś w tym jest. Mój wydaje się mieć hamulce jakby za słabe do masy.damaz pisze: to jest naprawdę denerwujące, jak między "przyhamować" a "hamować z abs" jest co najwyżej 1cm różnicy. hamulce tak nie mogą działać. to jest niebezpieczne.
machałeś nogą pod zderzakiem?damaz pisze: jak otworzyć bagażnik z zewnątrz?
to mnie wkurza w większości aut, że nie ma oddzielnego guzika podgrzewania lusterek, jak w OBKu, tylko musisz włączać ogrzewanie tylnej szyby (w beczce niestety jest już druga opcja). Jak lecę autostradą w błocie, to nie chcę włączać ogrzewania tylnej szyby, bo wszystko od razu wysycha, natomiast lusterka się tak nie brudzą - i mogłyby być tylko grzane - bezsens kompletnydamaz pisze:gdzie się włącza ogrzewanie lusterek...?
Marek określił hamulunek w beczce - jako spowalniaczeBilex pisze:Coś w tym jest. Mój wydaje się mieć hamulce jakby za słabe do masy.
Dopóki nie wciśnie się naprawdę solidnie albo nie postanowi włączyć awaryjnego hamowania...
Wtedy wszyscy zbiórka na przedniej szybie...
damaz pisze: nawigacja jest, ale uruchomienie tego gówna (w sensie: doprowadzenie do momentu, kiedy zaczyna nawigować)...
esilon pisze: p.s. Lukass, dzięki, naprawdę logistycznie rewelacyjnie ogarnąłeś![]()