Witam,
Po porządkach garażowych mam trochę gratów na sprzedaż. Tu jest link do zdjęć: https://goo.gl/photos/ck3GY53u4TCzDCKaA
Cennik:
Kolektor ej20 forester 1998 122km (nie ma w nim katalizatora jest tylko pusta puszka, nie wiem czy powinien być czy nie) - 40zł
Osłona rozrządu ej20 sohc oraz ej22 sohc w stanie jak na zdjęciach 30zł
Przepustnica ej22 legacy 1994 - 35zł
Regulator biegu jałowego ? Chyba tak się to nazywa ej22 legacy 1994r - 20zł
Tarcza sprzęgła sachs (pod naklejką jest exedy) przejechane ma około 15tyś km o grubości około 8mm - 45zł
Wiązka z wtyczkami i niektórymi gniazdami od ej22 legacy 1994 (brakuje jedynie wtyczek do wtrysków) - 20zł
Koło pasowe ej20 z forestera (pasuje do wielu innych silników) - 30zł
Cewka ej22 legacy 1994 - 40zł
Trójnik od ej22 nie wiem od czego dokładnie ale taki jak na zdjęciu - 10zł
Czujnik abs taki jak na zdjęciach DENSO, nie wiem od jakiego Subaru to jest 22053AA010 - 30zł
Bęben w bardzo dobrym stanie i szczęki w średnim stanie - 30zł
Linka ręcznego też nie wiem od czego dokładnie ale taka jak na zdjęciach w bardzo dobrym stanie 15zł
Amortyzator KYB EXEL-G forester ej20 122km 1998r 76% sprawności przejechane około 20tyś km 20zł
Pisać co kto potrzebuje. Najlepiej odbiór osobisty w południowych okolicach Lublina i samym Lublinie, ale wysłać też mogę.
Troszkę części ej20 oraz ej22
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!