Jak tą, to może nie dojechać, tę by może przywieźlistach22 pisze:Przywiozą mi kurwa dziś tą lodówkę czy nie?!

Jak tą, to może nie dojechać, tę by może przywieźlistach22 pisze:Przywiozą mi kurwa dziś tą lodówkę czy nie?!
Honda, samochód dla syna.stach22 pisze:Kto to Hania?
1,5. Rdzy brak, reszta wyjdzie w praniu.stach22 pisze:Hania Honda, aaaa. A jaki silniczek 1,8?
No to uważaj na siebie, bo po tym co piszesz, wygląda mi na to, że ciśnienie masz 300/250 ...stach22 pisze: Konto usunięte , może to być :p perkusista ma przebłyski, gitarzysta mam wrażenie że trochę fałszem leci. Dobra , jestem nieobiektywny bo wkurwiony.
Nasza to Hania.l_ewy pisze:Znałem kiedyś jedną Hankę. Pudła wszystko zmieniły w jej życiu
Trochę to słabe po tym, co napisałeś o Jacku, no ale cóż ...stach22 pisze:Dobra Konto usunięte, poddaje się
No dobrze, nie poznałem się,Konto usunięte pisze:Trochę to słabe po tym, co napisałeś o Jacku, no ale cóż ...stach22 pisze:Dobra Konto usunięte, poddaje się
No żebyś wiedział ze prawie tak jest :pl_ewy pisze:stach22, wynieś szynki, kiełbasę i całą resztę na zewnątrz i na lodówkę do wiosny możesz poczekać
Nice, serio. Teraz reaguję bo mi coś na tapapalku umknęło.Konto usunięte pisze:Taka o.
Konto usunięte pisze:1,5
I bardzo dobrze, szaleć nie będzieKonto usunięte pisze:1,5