Białe leci z nieba!!!
Re: Białe leci z nieba!!!
no tyle mam w Bieszczady.. tyle co nad ocean w pln francji.. kawal..FUX pisze:gregski, ale ze co?
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Esilon, no tyle to nie, siedem dwieście, ale można na tych kołach nieźle zapitalaćesilon pisze:Gump, piekny sprzęt !!!
pewnie waży ze 2 kg

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Ale do PL tańsze autostrady.gregski pisze:no tyle mam w Bieszczady.. tyle co nad ocean w pln francji.. kawal..FUX pisze:gregski, ale ze co?

-
Panter
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK III H6 2007. ex. Outback 2,0 +ICOM, '02 manual
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Zdmuchiwanie liści we czwartek:

Szukałem dobrego silnika EJ251 lub tani do remontu, bo jeździłem na 2,0. Teraz podwoiłem moc - H6.
-
Panter
- 2 gwiazdki
W celu odczytania właściwej temperatury należy dodać 3 st. Tak przynajmniej wychodzi z porównania termometrem samochodowym, pominąłem też różnicę wysokości.

Czyli dzisiaj o 8 rano było -21.

Czyli dzisiaj o 8 rano było -21.
Szukałem dobrego silnika EJ251 lub tani do remontu, bo jeździłem na 2,0. Teraz podwoiłem moc - H6.
Wszystkie górki,stromizny,ścieżynki i dróżki prawie nieprzejezdne zaliczone. W końcu mi się normalnie znudziło,dołożyłem więc do menu stawanie i ruszanie w miejscach najbardziej stromych-ale i to stało się nudne.
Jedyna pozostająca atrakcja to wyciąganie jednoosiówek z kłopotów.I tak tylko dzisiaj jeden Opel Astra i jeden Fiacik Panda,z tym że Panda na sznurku pod górkę gdzie normalnie jedzie się na 1-dynce,góra 2-ce. Kolega który mi towarzyszył skwitował to ze gdyby nie widział , to w życiu by nie uwierzył.
Tu w lato jest ciekawie.A co dopiero w zimie z Pandą na sznurku -
Jedyna pozostająca atrakcja to wyciąganie jednoosiówek z kłopotów.I tak tylko dzisiaj jeden Opel Astra i jeden Fiacik Panda,z tym że Panda na sznurku pod górkę gdzie normalnie jedzie się na 1-dynce,góra 2-ce. Kolega który mi towarzyszył skwitował to ze gdyby nie widział , to w życiu by nie uwierzył.
Tu w lato jest ciekawie.A co dopiero w zimie z Pandą na sznurku -
Gump, piękna ta zima w Biesach
korci żeby wyjechać na parę dni z miasta.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Przeciwnie, na pln wybrzeze nie zaplacisz ani grosza. W pl owszem.FUX pisze:Ale do PL tańsze autostrady.gregski pisze:no tyle mam w Bieszczady.. tyle co nad ocean w pln francji.. kawal..FUX pisze:gregski, ale ze co?
A gdzie masz autostradę z Berlina na polskie Wybrzeże?
Ten kawałek tego czegoś koło Szczecina?

Greg pisał o wybrzeżu we Francji... czytamy ze zrozumieniemFUX pisze:A gdzie masz autostradę z Berlina na polskie Wybrzeże?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Panter
- 2 gwiazdki
altanin podaj trasę, może też kiedy zaliczę piękne okolice.
So What! napisz skąd to?
So What! napisz skąd to?
So What!, byłeś koło Nas i nie przyjechałeś 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Nie masz tam lepszych gor blizej so? :))So What! pisze:Panterhttp://lubomierz.com/
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Koło Mszany Dolnej? To chyba nie Wasze rejonyPiter 35 pisze:
So What!, byłeś koło Nas i nie przyjechałeś![]()

Do Lubomierza nie jest daleko. Godzina jazdy z Krakowagregski pisze: Nie masz tam lepszych gor blizej so? :))

A to chyba Piter wprowadzil mnie w blad, myslalem o tym na zachod od Jeleniej ;)
-
Panter
- 2 gwiazdki
Przy dobrej inwersji z naszego powiatu Tatry widać, a na rozgrzewkę lub braku czasu na narty to do Przemyśla podjeżdżamy
http://www.posir.pl/przemysl-stok/cam2
teraz nawet idą wszystkie armatki nawet.
Edit: i ratrak właśnie śmignął.
http://www.posir.pl/przemysl-stok/cam2
teraz nawet idą wszystkie armatki nawet.
Edit: i ratrak właśnie śmignął.
Kolejny zaliczony,Dacia Logan wyciągnięta z rowu w okolicy Makowa Podhalańskiego.
Ogólnie teren powiatu Sucha Beskidzka to mnóstwo serpentyn,ekstremalnych podjazdów.Okolice Lanckorony,Kocierza Moszczańskiego,Zawoja Przysłop,Bieńkówka,Harbutowice itd ,itd.
Outback , wyjeżdża po prostu wszędzie i to mi w zupełności wystarcza i satysfakcjonuje. Kiedy można jeszcze komuś pomóc-satysfakcja tym większa.
Ogólnie teren powiatu Sucha Beskidzka to mnóstwo serpentyn,ekstremalnych podjazdów.Okolice Lanckorony,Kocierza Moszczańskiego,Zawoja Przysłop,Bieńkówka,Harbutowice itd ,itd.
Outback , wyjeżdża po prostu wszędzie i to mi w zupełności wystarcza i satysfakcjonuje. Kiedy można jeszcze komuś pomóc-satysfakcja tym większa.
Super, ze pomagasz. Tez outbackiem wyciagalem z rowu kilka razy. Przydawaly sie bardzo dwie dobre linki, czasem jedna nie wystarczala, za krotka byla..
-
Panter
- 2 gwiazdki
Super, uwzględnię traskę przy planowanych nartach w lutym, na razie mam wypad francuskim gulgotem na pogrzeb w Elblągu i ciągle brak czasu, dobrze że nie daję się grypie i lumbago - może to przez ten zapierdol :/