A tam - WRX z silnikiem 2.0 turbo. Outback 3.6. I najlepsze, Legacy 3.6.
Niech ktoś zasypie tę kałużę, please. Albo przynajmniej obniży kurs USD

Ale i tak najwięcej tam jeździ XV i Foresterów i to bez turbo [WINKING FACE]. Kilka nowych Legacy widziałem i "na żywo" robią wrażenie! Ten WRX też mi się marzy... Byłem w salonie w NYC. Jeszcze nie mieli nowego Sedana, a wspomniany Legacy prezentował się wspaniale! Z tym, że te ceny są podawane nie ze wszystkimi składnikami, bez podatku itd. Przy zakupie wychodzi więcej. [WINKING FACE]WiS pisze:Coś mnie naszło (Piter35, już Ty wiesz, co...) i obejrzałem portale kanadyjskiego i amerykańskiego Subaru.
Przyglądał się Ja i temat jest do zrobienia, aczkolwiek ilości kosmicznych to nie maWiS pisze: Coś mnie naszło (Piter35, już Ty wiesz, co...)
Też mnie ten temat zainteresował , ciekawe jak to jeździ ( to chyba silnik z Japan )WiS pisze: WRX z silnikiem 2.0 turbo
I to też patrzyłem, nawet bardziej niż to o czym MyślałeśWiS pisze: I najlepsze, Legacy 3.6.
To jest silnik ten sam, co w aktualnym XT. Do tego CVT. Jeśli prowadzi się choćby podobnie do nowego STi, to jest to super opcja na dupowóz.Piter 35 pisze: Też mnie ten temat zainteresował , ciekawe jak to jeździ ( to chyba silnik z Japan )
I takie i takie , błotnik , drzwi do malowania to nie zbrodniadamaz pisze: Piotrek, to teraz będziesz NIE BITE auta z USA sprowadzał?
A mocowo jak to ? bo XT ma 240 ps a WRX ileKonto usunięte pisze: To jest silnik ten sam, co w aktualnym XT
tutaj sprzedający napisał 270 KM;Piter 35 pisze:A mocowo jak to ? bo XT ma 240 ps a WRX ile
gregu,gregski pisze:z usa fajny is350 awd tez.. ciekaw jestem jak jezdzi i czy waga napedu na przod nie psuje auta vs rwd.
WiS pisze:Coś mnie naszło (Piter35, już Ty wiesz, co...) i obejrzałem portale kanadyjskiego i amerykańskiego Subaru.
Ja? Ja bym ostatni rzucił kamieniemgregski pisze:Konto usunięte, co ty taki swiety
Konto usunięte pisze: Ja? Ja bym ostatni rzucił kamieniem
No ale to bardzo on topic jest dyskusja, że nie ma sensu kupować amerykańskiego japończyka, skoro jest mercedes czy porscheKonto usunięte pisze:Ja? Ja bym ostatni rzucił kamieniemgregski pisze:Konto usunięte, co ty taki swietyChciałem tylko AAA roboty oszczędzić, żeby nie musiał z Autem dla dziada scalać