chyba mi ciśnienie w fabryce dzisiaj za wysokie podaliSo What! pisze:busik, na żartach się nie znasz?![]()
busik pisze: Zaburzona jest równowaga stron w tym zakresie. To odpowiedź na tzw wąskie gardła.
busik pisze: Ja nie gram w gry sieciowe, więc dla mnie łącze powyżej 100Mbit już będzie przerostem formy nad treścią.
Chloru pisze:Ihaaaaa.... w końcu![]()
jak widać na każdego się coś znajdzie... UPC też ma w nosie?Chloru pisze: Gry sieciowe nie wymagaja dużej przepustowości tylko małych opóźnień. Problem pojawia się gdy kupujemy 100 a nie możemy sobie odpalić filmu na Netflixie albo pobrać aktualizacji bo operator daje ciała. Pierwszy link z brzegu - http://www.wykop.pl/ramka/3539257/orang ... o-w-nosie/
ring warszawski jest obciążony na ponad 110% - po każdorazowym doposażeniu sieci poprawia się chwilowo, żeby po paru dniach znowu dobić do ponad 100%...UPC Warszawa, Gocław. Od paru dni internet rwie, z obiecanych 250mb wyciąga 5mb/s
no to chyba każdy baran wie, że w październiku studenci wracają i ciągną torrenty hurtowo...Potem przyszedł sezon letni, gdy człowiek mniej korzysta z internetu, po czym w październiku korzystanie z internetu ponownie stało się niemożliwe.
to teraz sobie cały Internet ściągniesz?Chloru pisze: Ihaaaaa.... w końcu![]()
busik pisze: Każdy operator ma w Wawie mniejsze/większe problemy
busik pisze: ja nadal jestem w zasięgu Neo do 10 Mbit...![]()
To spróbuj sobie tym ściągnąć głupie 2GB za jednym razem. Jak Ci się uda to pogadamyChloru pisze:Konto usunięte, a mówiłem Ci już, że u mnie Play robi ponad 100 Mbps?
Farciarz. Wsadzają w mieście technologię, której nikt nie używa, bo wszyscy mają kabel, albo co gorsza światło.Chloru pisze:Konto usunięte, ściagnąłem tym jakies 50 GB jak chciałem pograć w nowego Dooma a moje normalne łącze odmówiło współpracy.
Ty przecież wiesz najlepiej, bo przecież cały internetChloru pisze:Bzdura.
Chloru pisze:wczoraj skończyłem ściągać
Ciebie drażni Orange i wrzucasz linki do pretensji klientów, jednocześnie wychwalając UPC - no to ja Ci pokazuję, że UPC takie złote i cudowne nie jest - co w tym złego?Warszawa Ursus osiedle skorosze, od 3 dni problemy, dnserror, brak linku,brak komunikacji z urządzeniem, konsultant radzi zrobić twardy reset ale to nie jest żadne rozwiązanie jeżeli internet działa a nagle od 21 czy jak teraz 2017-01-10 przed godzina 12 nastą brak internetu, od rana był a nagle bach i przestaje działać.
Warszawa-Praga Południe
Internet działa przez 5 sekund, zrywa łącze i znowu się łączy... I tak w kółko...
UPC Warszawa-Ursynów , od 2 miesięcy dzwoniąc do nich słyszę ciągle tą samą śpiewkę "mamy małe przeciążenia" ...od 2 miesięcy , bez komentarza....
też tak myślęChloru pisze:Myślę, że tutaj należy skończyć dyskusję
busik pisze: Ciebie drażni Orange i wrzucasz linki do pretensji klientów, jednocześnie wychwalając UPC
busik pisze: Ty przecież wiesz najlepiej, bo przecież cały internet
busik pisze: awaria to chwilowa, czy permanentna? bo jak ciągła, to chyba polityka operatora![]()
Nie wychwalam UPC bo nie korzystam. Wrzuciłem linka gdzie ktoś je porównuje. Z wywiadu z Fido, rrosiakiem czy Azraelem wynika, że działa bdb. Zastanawiałem się nad nimi ale jednak wybrałem inną usługę.busik pisze: Ciebie drażni Orange i wrzucasz linki do pretensji klientów, jednocześnie wychwalając UPC - no to ja Ci pokazuję, że UPC takie złote i cudowne nie jest - co w tym złego?
Numer pozostał ten sam, a więc to nie była karta z przydzielonym numerem, tylko zwykła pusta karta z numerem IMSI, czy jak to się tam nazywa.busik pisze:Tomek - karta abonencka, a karta na wymianę - to dwie różne karty sim
mnie wiele firm drażni, orange też potrafi
masz nieaktualne dane - dla sprostowania, jest kilka rurChloru pisze:puszczanie ruchu przez Frankfurt
busik pisze:nie zmienia to faktu, że takiej "rury" nikt w tej części Europy nie posiadaChloru pisze: Busik a dale prawiej cały ruch puszczacie przez Frankfurt? ;)![]()