barbie, podłączałem słuchawki bezprzewodowe i w momencie naduszenia guzika blokady tel - wszystko ciemniało włącznie z muzyką
W S5, S6, S7, LG prawie wszystkie, Huawei P9 Lite, Huawei P9... itd
Może jest tak jak mówisz, że można to gdzieś zmodyfikować - ale nie jestem biegły w Androidzie, żeby grzebać tak głęboko.
W Passporcie domyślnie jest ustawione, że dopóki nie zamknę aplikacji, będzie grało.
Przy włączonym odtwarzaczu muzyki - nie ma problemu, ale przy odtwarzaniu z YT, czy przeglądarki - jw.
barbie pisze:Aczkolwiek wybór właśnie Youtuba do puszczania muzyki jest dość oryginalny

a po co mam ściągać muzę na tel? za dużo różnych rzeczy słucham, żeby mieć w telefonie wszystko. Lubię nowe kawałki wyszukiwać, a tego karta pamięci w tel nie potrafi
Chloru pisze:Bzdura. Spotify na note4 działa przy zablokowanym ekranie.
nie używam Spotify, więc się nie wypowiadam. Sam blokujesz ekran guzikiem, czy musisz czekać na samoczynną blokadę? Pisałem o tym powyżej, że w LG musisz czekać, aż ekran sam się zablokuje, wtedy muza nadal leci i ekran jest zablokowany. Ale musisz czekać. Natomiast jeśli chcesz sam od razu zablokować guzikiem - to wszystko Ci się wyłączy.