a se gwizdne

U mnie po płukance przestał brać olej. A jaką zastosowałeś?Konto usunięte pisze: Płukanka= pic na wodę
Conajmniej , wtedy było by ponad 500 kuniaszamot pisze:Konto usunięte, a coś myślał ? że Ci drugi silnik wyleci ?
Milersa.ptk22 pisze:U mnie po płukance przestał brać olej. A jaką zastosowałeś?Konto usunięte pisze: Płukanka= pic na wodę
Każda gospodyni wie, że płukanie jest po praniuKonto usunięte pisze:![]()
I po robocie, wyleciał normalny , taki jak zawsze.
Płukanka= pic na wodę
jakie wykręcanie ? chyba wirowanieKonto usunięte pisze: A po płukaniu wykręcanie?
NO i tak czy siak wtedy też wykręcanieszamot pisze:![]()
jakie wykręcanie ? chyba wirowanieKonto usunięte pisze: A po płukaniu wykręcanie?![]()
Konto usunięte, trzeba było po wylaniu wywirować
Jakbyś dał na około 2-3 minuty 6 tyś obr. pewnie by Ci coś więcej wyleciało
Tak czy siak to wykręcanie to wyżymanie.Konto usunięte pisze:NO i tak czy siak wtedy też wykręcanieszamot pisze:![]()
jakie wykręcanie ? chyba wirowanieKonto usunięte pisze: A po płukaniu wykręcanie?![]()
Konto usunięte, trzeba było po wylaniu wywirować
Jakbyś dał na około 2-3 minuty 6 tyś obr. pewnie by Ci coś więcej wyleciało
No ale co, kręci się, czy wyżyma?Konto usunięte pisze:700 km.pykniete jednego dnia, wszystko ok.
Wreszcie postanowiłeś zaprzestać poszukiwania pracy?leon pisze:Uaktualniłem podpis. Ciekawe kiedy wrócę do poprzedniego.
Limiter się zaczynał drzeć i dostawałeś odcinkę?Konto usunięte pisze: odpuszczałem przy 180 ( z wiadomych względów )
ja to nazywam akustyczny ogranicznik prędkościKonto usunięte pisze: Limiter się zaczynał drzeć i dostawałeś odcinkę?