Ja? Skądżebarbie pisze: lizus![]()
Powitanie
Re: Powitanie
Witam nowych.
WiS, słabo się tłumaczysz. Od kiedy to papierosy przeszkadzają w karierze futbolowej? Pogadaj z Hajto.
WiS, słabo się tłumaczysz. Od kiedy to papierosy przeszkadzają w karierze futbolowej? Pogadaj z Hajto.
czarne jest piękne...
Witam wszystkich nowych , rośniemy w siłe

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam wszystkich nowoprzybyłych i życzę dobrej zabawy
!
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Grzesz
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0 XT 03'
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich jestem tu nowy tak samo nowym jest dla mnie mój Forester którego właścicielem jestem od wczoraj. Jest to moje pierwsze Subaru od pierwszego spojrzenia na niego poczułem że będziemy razem tworzyć zgraną parę
Autko teraz stoi w warsztacie i będzie przygotowywane do jazdy czyli rozrząd, filtry... Martwi mnie jedno popukiwanie na zimnym silniku tak jak by zawor myślę ze po regulacji luzu przestanie
Pozdrowienia i do zobaczenia na drodze Grzesiek 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Grzesz
- 0 gwiazdek
Konto usunięte pisze:Grzesz, witamy. Kto Ci robi to auto?
Forki MY 99 piękne sąWitaj na oddziale
Jestem ze Szczecina a w naszym pięknym mieście nie ma za wiele warsztatów które miały do czynienia z Subaru jedynym takim jest auto ars wiem że ta firma specjalizuje się w Japonskich markach no i słyszałem o niej wiele dobrego, zobaczymy przekonamy się. Może ktoś zna osoby ze Szczecina które specjalizują się w tej marce? Mam nadzieje że popukiwanie na zimnym to kwestia luzu
Witamy 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Grzesz, masz jakiś model w kooperacji z Porsche?

Witaj na TheForumSubaru Forester STAN IDEALNY BOXTER
- Grzesz
- 0 gwiazdek
Konto usunięte pisze:Grzesz, masz jakiś model w kooperacji z Porsche?![]()
![]()
Witaj na TheForumSubaru Forester STAN IDEALNY BOXTER
No przecież inaczej bym nie kupił przez cały czas szukałem takiego modelu
Dziękuje wszystkim za gorące powitanie!!
ja tez sie przywitam, gorszy nie bede!
Witam wszystkich forumowiczow. Subaru obecnie nie jezdze, ale kiedys z pewnoscia bede, o!
vicu
Witam wszystkich forumowiczow. Subaru obecnie nie jezdze, ale kiedys z pewnoscia bede, o!
vicu
vicu, witam w imieniu żeńskiej części forumowiczów, dziewczyny na pewno się przyłączą. Chcesz świniaka na lusterko? 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Pożyjemy, zobaczymy.vicu pisze:ja tez sie przywitam, gorszy nie bede!
vicu
czarne jest piękne...
Odwituje czesc zenska!liwit pisze:vicu, witam w imieniu żeńskiej części forumowiczów, dziewczyny na pewno się przyłączą. Chcesz świniaka na lusterko?
Swiniaka jak najbardziej, tylko nie wiem na co go przykleje, bo Mondzia bede zmienial.... jeszcze do konca nie wiem na co.
vicu
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
o kurka, FUX to mnie nawet teledyskiem potraktowal (chyba, ze to nie dla mnie?
). Dziekowac!
vicu
vicu
Ciebie, Was, Nowych, etc.vicu pisze:o kurka, FUX to mnie nawet teledyskiem potraktowal (chyba, ze to nie dla mnie?). Dziekowac!
![]()
vicu
Dolce far niente 
Cześć vicu, miłego pobytu na forum 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,