Pełna zgoda , fatalnie schnie i śmierdzi dłużejFUX pisze: Zimą się nie maluje chałupy

Pełna zgoda , fatalnie schnie i śmierdzi dłużejFUX pisze: Zimą się nie maluje chałupy
Teraz już wiem. Ale zawsze maluję zimą, bo na lato mam fajniejsze zabawy.FUX pisze:Zimą się nie maluje chałupy
Jak ściany proste to taka praca to sama przyjemnośćKonto usunięte pisze: kuchnię z IKEA będę montował sam
Ultradzwiękowe. Jeden jest całkiem przyzwoity, nie wiem ile kosztował, bo mam go już parę lat. W ciągu doby przerabia ok 4l wody na pełnej mocy.j33mbo pisze:Marta, nie wiem jakie macie nawilżacze, my u dziewczynek w pokojach mamy takie za okolo 250zl z internetu kazdy. Daja rade. Wilgotność kolo 50%.zuzywaja okolo 1,5 l na dobe.
Znajomi mają podłogę w kuchni i przedpokoju. Do tego mają blat kuchenny na wyspie ze zlewem wpuszczanym. Mnie się podobało, ale nie wiem jak z praktycznością. Myślę, że to wymaga jakiejś konserwacji, bo beton wchłania. Praktyczny jest granit. Nie mogę ich zapytać o wrażenia, bo teraz są w Nowej Zelandii.damaz pisze:drogie Bravo...
podłoga ze szlifowanego betonu zwróciła naszą uwagę.
czy ktoś używa, opinie, rady, cokolwiek...
nieee, no. tyle to już wiem. ten beton się impregnuje. już przy "wytwarzaniu". a potem poprawia impregnację co jakiś czas (raz na rok?)Kubik1 pisze:Myślę, że to wymaga jakiejś konserwacji, bo beton wchłania.
Balkon jest. Gadałem z wykonawcą i faktycznie mówi, że w tych rogach dolewał dużo w trakcie poprawek, bo poziomnica skakałaBiP pisze: Balkonu nie ma?
Wylewka tradycyjna? Może w narożniku grubiej było, to i dłużej schnie. To, że sąsiad śladu nie ma, potwierdzałoby to.
Konto usunięte pisze: mówi, że w tych rogach dolewał dużo w trakcie poprawek
Konto usunięte pisze: Ale złapałem się tej myśli jak koła ratunkowego.