Auto dla dziada
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Auto dla dziada
Gregski od tego można hemoroidów dostać ;) ale gdy będzie okazja łykać jakiegoś francuskiego HH to czemu nie. Może być hybrydowy 308 gti ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
honda nie była francuskagregski pisze: przedniopednymi francuzami

e tamFUX pisze: Celownik być musi.
esilon, a pokaż mordkę swojej gwiazdy 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
esilon pisze: gregski napisał(a):
przedniopednymi francuzami
honda nie była francuska
uwazaj, bo wykrakasz...

prędzej nissangregski pisze: uwazaj, bo wykrakasz...
Piter 35 pisze: pokaż mordkę swojej gwiazdy
coś takiego, (fotka z googla)
to i ja się pochwalę
Od niedawna przemieszam się taką "limousine":
Benzyna 1.8 (180KM) + 7-biegowa DSG.
Fotele w moim ulubionym wykończeniu, czyli alcantara+skóra .
Specyfikacja highline - niczego co potrzebne nie brakuje.
Kolor atramentowy. Nie jest to mój ulubiony, ale wygląda elegancko.
Przejechałem dopiero jakieś 5000 km, więc niewiele.
Auto jak na razie sprawuje się wyśmienicie: wygodne, ciche oraz dynamiczne na tyle na ile potrzeba do cywilnej jazdy.
Jeździ mi się nim podobnie dobrze jak C-klasą, przy czym jest jednak większe, co szczególnie doceniają pasażerowie na tylnej kanapie.
Pojemność zbiornika paliwa podają 66 litów, co jest wartością zaniżoną, bo niedawno w Berlinie zatankowałem do niego 71 litrów, a nie podejrzewam Niemców o rozkalibrowany licznik pompy na stacji ARAL.
Tak czy siak, przy średnim zużyciu około 8 litrów, w trybie "sportowym" na którym stale jeżdżę, ten bak pozwala na spory zasięg.
Maksymalne zużycie jak dotąd zanotowałem na odcinku Berlin - Łódź, podczas nocnej jazdy przy małym ruchu na trasie, ale za to z obciążeniem 4 dorosłych osób i pełnym bagażniku: 11,2 l/100km.
No cóż: bardzo dobry samochód dla dziada, w przyzwoitych kosztach nabycia i eksploatacji. I zapewne o umiarkowanej stracie wartości w okresie 3-4 letniej eksploatacji, jeśli oczywiście nie zostanie wcześniej skradziony.

Od niedawna przemieszam się taką "limousine":
Benzyna 1.8 (180KM) + 7-biegowa DSG.
Fotele w moim ulubionym wykończeniu, czyli alcantara+skóra .
Specyfikacja highline - niczego co potrzebne nie brakuje.
Kolor atramentowy. Nie jest to mój ulubiony, ale wygląda elegancko.
Przejechałem dopiero jakieś 5000 km, więc niewiele.
Auto jak na razie sprawuje się wyśmienicie: wygodne, ciche oraz dynamiczne na tyle na ile potrzeba do cywilnej jazdy.
Jeździ mi się nim podobnie dobrze jak C-klasą, przy czym jest jednak większe, co szczególnie doceniają pasażerowie na tylnej kanapie.
Pojemność zbiornika paliwa podają 66 litów, co jest wartością zaniżoną, bo niedawno w Berlinie zatankowałem do niego 71 litrów, a nie podejrzewam Niemców o rozkalibrowany licznik pompy na stacji ARAL.
Tak czy siak, przy średnim zużyciu około 8 litrów, w trybie "sportowym" na którym stale jeżdżę, ten bak pozwala na spory zasięg.
Maksymalne zużycie jak dotąd zanotowałem na odcinku Berlin - Łódź, podczas nocnej jazdy przy małym ruchu na trasie, ale za to z obciążeniem 4 dorosłych osób i pełnym bagażniku: 11,2 l/100km.
No cóż: bardzo dobry samochód dla dziada, w przyzwoitych kosztach nabycia i eksploatacji. I zapewne o umiarkowanej stracie wartości w okresie 3-4 letniej eksploatacji, jeśli oczywiście nie zostanie wcześniej skradziony.
passerati, brawo , chyba pierwszy na forumЛукашэнка pisze: Od niedawna przemieszam się taką "limousine":

Лукашэнка pisze: bo niedawno w Berlinie zatankowałem do niego 71 litrów
Лукашэнка pisze: Pojemność zbiornika paliwa podają 66 litów,
Лукашэнка pisze: około 8 litrów, w trybie "sportowym"
czyzby wiekszy zbiornik paliwa był przydatny przy "własciwych" obliczeniach konsumpcji na kompie pokladowym ?

na przykład na 300kilometrów wpija w mieście 1/2 baku z 71l a wylicza że wypił 1/2 z 66 litrów, niezły patent

esilon, jeśli tak wygląda twój to RASOWO 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: jeśli tak wygląda twój to RASOWO
na żywo skromniej sie prezentuje ( tylko felgi zimowe bezczelnosci dodaja

Ale dźwięk masz pięknyesilon pisze: na żywo skromniej sie prezentuje ( tylko felgi zimowe bezczelnosci dodaja ), C klasa taxi

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Ale dźwięk masz piękny
jeszcze nie słyszałem nna pełnym bucie z zewnątrz( tylko przy otwartych oknach pod wiaduktem

sa jednak momenty ze mógłby byc cichszy wydech, tak twierdza niektórzy pasazerowie

ciekawe że za wymiane oleum w ASO zaplaciłem mniej niż w mniejszym silniku w BMW, tu i tam rabat podobny (no i ten sam "badziew" leją :) )
Spoko będę na święta w Skarżyskuesilon pisze: jeszcze nie słyszałem nna pełnym bucie z zewnątrz( tylko przy otwartych oknach pod wiaduktem ), musze dac sie komus przejchać pełną dzidą

Czyli coesilon pisze: sam "badziew" leją

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
esilon pisze: passerati, brawo , chyba pierwszy na forum![]()
Lucek miał Paserati zanim to było modne

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Ja miałem Passata kombi w 2005r 

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
Mówimy o Passacie B8
A tak w ogóle to Passat był "modny" od zawsze...
szczególnie w niektórych kręgach
(wyprodukowali jak na razie ponad 14 milionów sztuk)

Mam ten sam problem, z tym że "musze się komuś dać przejechać" nie wchodzi w grę...esilon pisze: jeszcze nie słyszałem nna pełnym bucie z zewnątrz( tylko przy otwartych oknach pod wiaduktem ), musze dac sie komus przejchać pełną dzidą

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
esilon pisze: gregski napisał(a):uwazaj, bo wykrakasz... prędzej nissan
to juz dawno przecie..
eh, przejechal bym sie tym mieciem, nawet na prawym..
mniodzio..
Лукашэнка, lex tez granatowy, z bezowym wnetrzem. Ale praktyczny ten granat nie jest..
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Bilex, auto to nie żonaBilex pisze: Mam ten sam problem, z tym że "musze się komuś dać przejechać" nie wchodzi w grę...![]()

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gratki. Co znaczy B8?Лукашэнка pisze:Mówimy o Passacie B8![]()
![]()
Vibek chyba miał, ale coś mu się psuło. W każdym razie panuje na ten temat zmowa milczenia

- Chloru
- 6 gwiazdek
A ja dziś drażniłem klasę wyższą, C200 nie dało rady. Esilon, potrenuję jeszcze trochę i możesz zacząć się bać 

mikrofon porządny w takim razie musisz kupićBilex pisze: "musze się komuś dać przejechać" nie wchodzi w grę...

a Ty umisz automatem Piterku ?Piter 35 pisze: Spoko będę na święta w Skarżysku

juz sie bojęChloru pisze: Esilon, potrenuję jeszcze trochę i możesz zacząć się bać

a jasne wnętrze nie lubi jeansów, ale jak wszystko czyste wygląda smaczniegregski pisze: granatowy, z bezowym wnetrzem. Ale praktyczny ten granat nie jest..