Znaczy, że kierownik się nie ścigał, albo jechała blondynkaChloru pisze:A ja dziś drażniłem klasę wyższą, C200 nie dało rady. Esilon, potrenuję jeszcze trochę i możesz zacząć się bać

Znaczy, że kierownik się nie ścigał, albo jechała blondynkaChloru pisze:A ja dziś drażniłem klasę wyższą, C200 nie dało rady. Esilon, potrenuję jeszcze trochę i możesz zacząć się bać
Chloru, a gdzie można spotkać ten twój pocisk już prawie francuski? Chętnie sprawdzę.Chloru pisze:Konto usunięte, znaczy się ścigał i chciał mnie wyprzedzić ale nie dał rady. Niby w/g papierów Astra 7.7 vs Mietek 7.5 do 100 km/h
Acha - jechał typowy mercedesowy wieśniak w zimowej czapce. Wieśniak bo:
1. jak auto było nagrzane to na kiego grzyba mu czapka?
2. jak auto było zimne to wieśniak bo zimnych aut się nie butuje ze świateł
o matko, to musiało wyglądać jak wyścig tirów na A4.Chloru pisze: Astra 7.7 vs Mietek 7.5 do 100 km/h
Puk, puk. Dotarłeś już, że się z tirami ścigasz?Alan, Alan, Alan! pisze: o matko, to musiało wyglądać jak wyścig tirów na A4.
Zamiast klepać kolegów po plecach sprawiłbyś sobie w końcu jakieś auto, które nie daje się wyprzedzić babie na rowerze wiozącej chrust z lasu.Konto usunięte pisze: Alan, Alan, Alan!,![]()
Chloru pisze: Ilość komentarzy dowodzi tylko tego
Chloru, pocieszę Cię , zawsze jest tak samo, im wiecej KM tym bardziej za maloChloru pisze: Tak czy inaczej 200 KM to mało
Chloru pisze: najpierw muszę oślepnać bo zupełnie mi to auto w środku nie leży
e tam, od czasu remapu Wiśni na 250 nigdy mi nie brakowało w normalnej jeździe.esilon pisze: Chloru, pocieszę Cię , zawsze jest tak samo, im wiecej KM tym bardziej za malo
Alan, Alan, Alan! pisze: d czasu remapu Wiśni na 250 nigdy mi nie brakowało w normalnej jeździe.
normalna jazda = wszystko w otwartym ruchu drogowymesilon pisze:
ale zdarzały się takie pilne wyjazdy po bułki że 245 w beemce było maaało
od kiedy się przeprowadziłem to głównie Seaty dostają świra.esilon pisze: no i mozna trafic na podgrzanego kierowce Astry który chce podrażnić i wypisuje potem w necie
Alan, Alan, Alan! pisze: normalna jazda = wszystko w otwartym ruchu drogowym
nie jestemesilon pisze: nie bądź taki święty
czy to będzie 6s czy 7s to już nie ma takiego znaczeniaesilon pisze: możesz przez siedem kilometrów rozpędzać się do przepisowych 120km/h a możesz mieć ciśnienie i chcieć zrobić to w kilka sekund ,
Alan, Alan, Alan! pisze: nie jestem
Alan, Alan, Alan! pisze: Jak miałem Clio 1.2 to rzeczywiście szybko jeździłem.
Alan, Alan, Alan! pisze: czy to będzie 6s czy 7s to już nie ma takiego znaczenia
esilon pisze: dramatu nie ma , ergonomia OK ale faktycznie nowa Astra ładniejsza wewnatrz
Chloru pisze: W Octavii lepiej się czułem w środku
yyyy....nie-e? Pokażę ci przy okazji...Alan, Alan, Alan! pisze: Zresztą umówmy się, żeby dobić do 100 w 5s to trzeba startować jak opętany
piszę o STIBilex pisze: yyyy....nie-e? Pokażę ci przy okazji...
w manualu to jednak robota do wykonania żeby się zmieścic w pięciu sek z trzecim biegiemBilex pisze:yyyy....nie-e? Pokażę ci przy okazji...Alan, Alan, Alan! pisze: Zresztą umówmy się, żeby dobić do 100 w 5s to trzeba startować jak opętany![]()