Poprawstach22 pisze: Miałem tą przyjemność widzieć przed i po.
Za chwilę zaatakują Cię hordy odtodoksow

Poprawstach22 pisze: Miałem tą przyjemność widzieć przed i po.
Taaaaaaa jest!Лукашэнка pisze:Poprawstach22 pisze: Miałem tą przyjemność widzieć przed i po.
Za chwilę zaatakują Cię hordy odtodoksow
Aż poszedłem sprawdzić. Front na sztywno, wszystko działa jak należy.Konto usunięte pisze: Bo patrząc na zmywarki do zabudowy w sklepie, mam wrażenie, że montaż frontu "na sztywno" spowoduje, że zmywarka nie będzie się otwierać do końca.
potwierdzam, shit jakich małoKonto usunięte pisze:Nie bierz Śnieżki. Zrobiłem ten błąd i muszę malować przedpokój jeszcze raz
ja nie jestem zwolennikiem satynowych ścian, bo i tak letki połysk to ma. Jakoś przyzwyczajony jestem do pełnego matu na ścianach w pokojach. Kuchnia i łazienka, to co innegoGodlik pisze:Ja jakąś satynową. Trzesz za mocno, to i połysku dostaje
że niby to nie Tikurilla?busik pisze: Ja byłem i pozostanę zwolennikiem Beckers'a
Tylko pamiętaj, że magnetyczną się stosuje jako podkład. Potem musisz to czymś pomalować. Ja machnąłem tzw. tablicową. No i trzeba sprawdzać po wyschnięciu jakimś magnesem czy wystarczająco trzyma. Jak nie, to kolejna warstwa.euyot pisze: (patent z farbą magnetyczną to natchnienie, chłopaki się ucieszą senkju. Lamperie by walnąć)