Wiemy już że WiSkozy to też Jego sprawka, może odkryjemy Jego kolejną mroczną tajemnicę

radekk pisze: odkryjemy Jego kolejną mroczną tajemnicę
Piter 35 pisze: WiSku czy rozwiejesz plotki
radekk pisze: co sam WiS nam powie, czy się przyzna, że to on, czy skłamie
Ło, extraWiS pisze:PS:
A dla radkka, ze specjalną dedykacją ("czochraj Ty się w bobra...") - zdjątko:
WiS pisze: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że usiłuję w końcu jakoś uskładać na Subaru - chyba jednak uczciwej zakładać gaz, niż wyrywać kobietom torebki na ulicy...?
Czy ja wiem....WiS pisze:chyba jednak uczciwej zakładać gaz, niż wyrywać kobietom torebki na ulicy...?
Ale muszę Cię rozczarować - w przeciwieństwie do Antyfaceta, ja nie zakładam pod spód damskiej bieliznyradekk pisze: extra
jarmaj pisze: Czy ja wiem....
WiS pisze: Ale muszę Cię rozczarować - w przeciwieństwie do Antyfaceta, ja nie zakładam pod spód damskiej bielizny
Męskiej zresztą też nie...![]()
To pewnie boliWiS pisze: No też się cały czas biję z myślami![]()
Hmmmm.....WiS pisze: Ale muszę Cię rozczarować - w przeciwieństwie do Antyfaceta, ja nie zakładam pod spód damskiej bielizny
Męskiej zresztą też nie...![]()
radekk pisze: WiS jest wszędzie, nawet na mojej uczelni
Nieostrożne zabawy z bobrem tak się niestety kończąWiS pisze: ...od jutra będę operował w okolicy jako bocian...
Nie znasz dnia ani godziny, kiedy Ci coś przyniosę![]()
Poproszę nową plazmę, quada, komputer i STI, może być nawet MY08, a i bon na 10000l V Power RacingWiS pisze: Nie tylko. Przy okazji - znudziło mi się przebranie bobra, więc uważaj, od jutra będę operował w okolicy jako bocian...
Nie znasz dnia ani godziny, kiedy Ci coś przyniosę![]()