Sprawdzę organoleptycznie w przyszłym tygodniu, bo kolejny Macan przyjeżdza po kompletne kółkarrosiak pisze:Tak wiem, ty masz "aż" 360esilon pisze: takie maleńkie ?![]()
![]()
Sprawdziłem, i wg katalogu 350 (345 w żadnym modelu nie występują).

Sprawdzę organoleptycznie w przyszłym tygodniu, bo kolejny Macan przyjeżdza po kompletne kółkarrosiak pisze:Tak wiem, ty masz "aż" 360esilon pisze: takie maleńkie ?![]()
![]()
Sprawdziłem, i wg katalogu 350 (345 w żadnym modelu nie występują).
rrosiak pisze: Tak wiem, ty masz "aż" 360
Jeżeli to te same hamulce co w C63 (tam tez jest 360mm) to cena az tak nie powala - do swini pąłciłem więcejesilon pisze:rrosiak pisze: Tak wiem, ty masz "aż" 360![]()
spoko, przestane się cieszyć jak cenę za tarcze i klocki zobacze
Raczej inne. Obiecywali przed zakupem że takie jak do c400. Tarcze z dziurami.lukass pisze:Jeżeli to te same hamulce co w C63 (tam tez jest 360mm) to cena az tak nie powala - do swini pąłciłem więcejesilon pisze:rrosiak pisze: Tak wiem, ty masz "aż" 360![]()
spoko, przestane się cieszyć jak cenę za tarcze i klocki zobacze
tak jest,taniocha, do subaru więcej płaciłem za byle g.Konto usunięte pisze: co Ty kupiłeś?
esilon pisze: dobrze mówiłem ? czy się coś zmieniło ?
Konto usunięte pisze: Jako auto prywatne jest dla mnie ciut za drogie
Zespół Metallica właśnie ogłosił szczegóły europejskiej części trasy promującej wydaną 18 listopada 2016 r. album "Hardwired to Self-Destruct". Na następcę "Death Magnetic" fani musieli czekać aż osiem lat.
W jej ramach grupa 28 kwietnia 2018 r. zagra w Tauron Arenie Kraków.
Czytaj więcej na http://muzyka.interia.pl/koncerty/news- ... gn=firefox
No niejedenbusik pisze: nie jeden się tu cieszy![]()
dziękować Bogu, że to przeczytałembusik pisze:nie jeden się tu cieszy![]()
Zespół Metallica właśnie ogłosił szczegóły europejskiej części trasy promującej wydaną 18 listopada 2016 r. album "Hardwired to Self-Destruct". Na następcę "Death Magnetic" fani musieli czekać aż osiem lat.
Z 10 tys pewnie wejdzie, w zależności ile zajmie scena.busik pisze:Na pewno mniej niz na Narodowy
Ale akustyka pewnie sto razy lepsza
Ja na Shade i też akustycznie, wręcz rewelacyjnie !Konto usunięte pisze:Z 10 tys pewnie wejdzie, w zależności ile zajmie scena.busik pisze:Na pewno mniej niz na Narodowy
Ale akustyka pewnie sto razy lepsza
Byłem na Marku Knopflerze i akustycznie bez żadnych zastrzeżeń
Trochę pojechali z zasadami sprzedaży biletówbusik pisze:nie jeden się tu cieszy![]()
Obstawialbym że jednak nie będzie jednak biletów imiennych. Nie słyszałem żeby ktoś wpadł na taki pomysł wcześniej. Wyobrażam sobie też jak będzie wyglądać sprawdzanie dowodów osobistychbusik pisze:A myślisz ze tam zasady będą inne?