Jestem przy samej koncówce popularnego tutaj na zachodzie(tj. w Emiratach Brytyjskich) moda, mianowicie "wszczepienia" Nexusa 7 w deske rozdzielczą Outbacka:
Tutaj jeden z wielu przykladów, wystarczy w youtube wpisac Nexus 7 Subaru, i jest tego pełno.
Mam za sobą pełną konfiguracje i testy(już ze 2 tygodnie), z kernelem Timura(dzisiaj w nocy zeszło 3 % baterii na 18 godzinnym zawieszeniu - czasem schodzi 7% - powylaczalem wiekszosc RTC alarmów, w trybie uspienia odcina od razu lokalizacje, wifi, Bluetooth et cetera, jak i wylacza procesory), wchodzi w tryb glebokiego uspienia po odcieciu zaplonu, wybudza sie zaraz po przekreceniu kluczyka, w razie gdyby padla bateria nie trzeba wyciagac go z deski, zrobi to sam gdy bateria osiagnie 2% minimum.
Mapy zgrane, programy do muzyki(niestety moje radio nie ma AUX, wiec pozostaje podpiecie GROM Audio z bluetoothem pod zmieniarke - bedzie na raz obsluga Audio jak i bluetootha z glosnomowiacego), zewnetrzne OTG z wyjsciem na 4 porty USB działa(podpialem dysk 1 TB i bez problemu kopiowalem pliki), nawigacja smiga aż miło, jak potrzebuje live z Google Maps to threatening wifi z telefonu śmiga. Torque podpiety, bawie sie jeszcze ustawieniami(niestety Active OBD do Subaru nie działa, bo szyna Can weszła od 2007 roku, a ja mam 2006 :( ), ogólnie pozostał problem przerobienia deski. I tutaj pojawia sie pytanie - jak włożyć wyswietlacz z zegarkiem, itd, w miejsce gdzie jest obecnie gniazdo zapalniczki?
Przez przypadek natknąłem się w JDMowym Legacy 2.0 GT na coś takiego:
Spotkal sie ktoś z czymś takim kiedyś, to jest tylko JDM, czy jakiś custom? Ma ktoś pomysł jak rozwiazać problem wszczepienia tam wyswietlacza?
Z góry dzieki za pomoc!