Konto usunięte pisze:Naśladujesz gumasa?stach22 pisze:

Konto usunięte pisze:Naśladujesz gumasa?stach22 pisze:
Słyszałem o tym zagłębiu dobrych części do subaraka, szkoda że mam kapkę daleko bo byłbym u nich raz w tygodniuptk22 pisze:Tak zrobiłem. Pojechałem do WDEvolution, podszedłem do miłej pani w biurze, powiedziałem jej, że chcę "mały plastik do subaru" i na dworze pokazałem jej, z którego auta chciałbym, żeby wydłubaliKonto usunięte pisze:To się nazywa "mały plastik do subaru", a w sklepie podchodzisz do miłego pana,pokazujesz zdjęcie i pytasz na której półce leży.![]()
Proszę bardzo, nie ma za co.![]()
![]()
Jak zwykle na nich można liczyć, zapłaciłem 10zł za tą częśćTo chyba jedyne miejsce w PL, gdzie części do subaru mają takie ceny.
Każdy sam może coś z tym zrobić. My wymieniamy wodę w butelkach szklanych. Mamy 2 skrzynki takich butelek i jak się skończy to wystarczy podrzucić do sklepu skrzynkę z pustymi butelkami i odebrać z pełnymi. Finansowo wychodzi na to samo co w PET a woda jest smaczniejsza nawet jak porówna się wodę tej samej firmy. Popytaj w okolicznych sklepach o taką możliwość. U nas w wiejskich sklepach bez problemu to funkcjonuje.stefanekmac pisze: Butelki bezzwrotne -unia powinna coś z tym zrobić.
Ja pierwszy raz pojechałem do nich na diagnostykę auta, bo paliła mi się kontrolka AirBag. Gość powiedział, że szkoda czasu na diagnostykę, bo szybciej to naprawi, niż podłączy kompa. I rzeczywiście po paru minutach wyjechałem sprawnym autem. Kosztowało to grosze. Po jakimś czasie wróciłem tam z padającym rozrusznikiem, parę minut i dostałem całkiem dobry rozrusznik za 50zł łącznie z wymianąKonto usunięte pisze: Słyszałem o tym zagłębiu dobrych części do subaraka, szkoda że mam kapkę daleko bo byłbym u nich raz w tygodniu![]()
dwa kurki czy jeden DYNKS?Konto usunięte pisze:My mamy wodę w kranie.
Zimną i ciepłą.
Szaleństwo.![]()
Ze szkła jest światłostach22 pisze:Hmmmm, woda ze szkła.
Jeszcze tylko, żeby była gazowana, to rzeczywiście szaleństwoKonto usunięte pisze:My mamy wodę w kranie.
Zimną i ciepłą.
Szaleństwo.![]()
Trafne podsumowanie.stach22 pisze:Luxemburg, chata , szkło.