radekk pisze: A matka zawsze mi powtarzała, nie pij tyle to będziesz wiedział co robisz
Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Coś niedobrego
To czego nie pamietasz, nie wydarzylo sie.remek pisze:radekk pisze: A matka zawsze mi powtarzała, nie pij tyle to będziesz wiedział co robisz
g.
radekk, gdybyś nie pamiętał, to zostało to uwiecznione: http://fishki.net/comment.php?id=41825radekk pisze:kurczę, to ja już nie wiem gdzie ja jestem
To Barbie nie mieszka na 13 piętrze?
A matka zawsze mi powtarzała, nie pij tyle to będziesz wiedział co robisz
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit, Ty się śmiejesz, ja widziałem ostatnio bardzo fajny film (pewnie dlatego, że z Hongkongu a nie usa) z Jackie Chanem na C+ gdzie on po takich wentylatorach ustawionych co piętro i naprzemian prawy/lewy zszedł (zeskoczył
) gdzieś z 5 piętra. 
Co więcej w filmie główna samochodową role grało Libero III.
Co więcej w filmie główna samochodową role grało Libero III.
O nie, nie widzisz że to nie jest u barbie, ale trzeba przyznać że ktoś mnie przyłapał, tylko u innej naszej forumowiczki, niestety nie mogę powiedzieć jakiejvibowit pisze:radekk, gdybyś nie pamiętał, to zostało to uwiecznione: http://fishki.net/comment.php?id=41825radekk pisze:kurczę, to ja już nie wiem gdzie ja jestem
To Barbie nie mieszka na 13 piętrze?
A matka zawsze mi powtarzała, nie pij tyle to będziesz wiedział co robisz
Ja nie mam klimatyzacji
i mam lęk wysokości, nie dla mnie takie budynki
PS remek znowu gdzieś poszedł
i mam lęk wysokości, nie dla mnie takie budynki
PS remek znowu gdzieś poszedł
barbie pisze:Ja nie mam klimatyzacji![]()
i mam lęk wysokości, nie dla mnie takie budynki![]()
Ja też, ale dla Ciebie zrobię wszystko
Jakby nie mógł raz i na zawsze, tylko ciągle mu się zachciewa wracaćbarbie pisze:PS remek znowu gdzieś poszedł
Nie no, przestań. Przecież bym tęskniłaradekk pisze:Jakby nie mógł raz i na zawsze, tylko ciągle mu się zachciewa wracać
A za mną nie tęsknisz jak muszę wychodzić jak wraca?barbie pisze:Nie no, przestań. Przecież bym tęskniłaradekk pisze:Jakby nie mógł raz i na zawsze, tylko ciągle mu się zachciewa wracać
Zajęta jestem jak wracaradekk pisze:A za mną nie tęsknisz jak muszę wychodzić jak wraca?
Mam nadzieję, że chodzi o przyniesienie piwa, podanie kapci i takie tam, a nie to co mi chodziło po głowie, bo przecież to czytają nieletni.barbie pisze:Zajęta jestem jak wracaradekk pisze:A za mną nie tęsknisz jak muszę wychodzić jak wraca?
czarne jest piękne...
No absolutnie przecież oczywiście że!vibowit pisze:Mam nadzieję, że chodzi o przyniesienie piwa, podanie kapci i takie tam, a nie to co mi chodziło po głowie, bo przecież to czytają nieletni.barbie pisze:Zajęta jestem jak wracaradekk pisze:A za mną nie tęsknisz jak muszę wychodzić jak wraca?![]()
My ślubu nie mamy!
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
przeciez spalem w drugim pokoju.barbie pisze: PS remek znowu gdzieś poszedł![]()
radekk, ale przeciez umawialismy sie, ze mozesz bawic sie Elmo i Misiem tylko jak Barbie musi pracowac, a mnie nie ma. Z reszta zdaje sie ze kumplujesz sie z bobrem i masz mniej czasu.radekk pisze: A za mną nie tęsknisz jak muszę wychodzić jak wraca?
remek pisze: ale przeciez umawialismy sie, ze mozesz bawic sie
remek pisze: tylko
dziękiremek pisze: Barbie
Bobrem okazał się WiS, bocianem zresztą teżremek pisze: Z reszta zdaje sie ze kumplujesz sie z bobrem i masz mniej czasu
Mam pomysł na nowy wątek.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Ufff... Ocieram pot z czoła.barbie pisze:No absolutnie przecież oczywiście że!
My ślubu nie mamy!
devlin, dawaj!
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Mam nadzieję, że chodzi o przyniesienie piwa, podanie kapci i takie tam
No przecież to "coś niedobrego", więc musi o to chodzić
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Na razie badam rynek 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Boczna szyba wyrąbana, szklana kasza w środku, PDA poszło miedzy ludzi
... pewnie za jabola.
Szyba dopiero za 2 dni
Eeeh, własna głupota boli.
Szyba dopiero za 2 dni
Eeeh, własna głupota boli.
Ostatnio jest duża moda na gpsy wśród złodziei. U mnie w budynku ostatnio był atak, trzy samochody obrobione, właśnie z gpsów. Uważajcie na to, nie zostawiać uchywtów na szybach, bo to wabik i bardzo gorący towar ostatnio.
Jak słucham tych cholernych komuchów z brukseli to mnie szlak trafia
nowy pomysł by unia składała się na upadające banki .
A na stocznie to nie było takiej możliwości.
A na stocznie to nie było takiej możliwości.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa