4 lata starzona w beczkach i butelkach Reserva DOP, 12,5 % ... To nie może być dobre winostach22 pisze: Apropos wina, to te z Rossmana są świetne i oryginalnie butelkowane ;)

4 lata starzona w beczkach i butelkach Reserva DOP, 12,5 % ... To nie może być dobre winostach22 pisze: Apropos wina, to te z Rossmana są świetne i oryginalnie butelkowane ;)
Dobry jesteś w teorii :)Konto usunięte pisze:4 lata starzona w beczkach i butelkach Reserva DOP, 12,5 % ... To nie może być dobre winostach22 pisze: Apropos wina, to te z Rossmana są świetne i oryginalnie butelkowane ;)
Teoria mówi, żeby z takimi winami do praktyki nie przechodzić. Jeszcze to starzenie... Miesiąc w beczce i 3 lata i 11 miesięcy w butelce?stach22 pisze:Dobry jesteś w teorii :)Konto usunięte pisze:4 lata starzona w beczkach i butelkach Reserva DOP, 12,5 % ... To nie może być dobre winostach22 pisze: Apropos wina, to te z Rossmana są świetne i oryginalnie butelkowane ;)
Po prostu przemysłówka. Mogę Ci podać adresy sklepów, gdzie sobie kupisz trochę chemii i z każdego syfu zrobisz smaczne wino. Będzie jeszcze tańsze i na pewno jeszcze lepszestach22 pisze:Oznaczenie RESERVA jest gwarancją dojrzewania w dębowej beczce przez co najmniej przez 12 miesięcy.Certyfikaty wyglądają dość przekonujaco![]()
Pomijając teorię stwierdzam organoleptycznie, że wino jest świetne a jak za tą cenę wręcz doskonałe :)
Poczytaj sobie profesjonalną ocenę dokładnie tego wina którego nie pijąc tak skrytykowałeś-PENA TEJO 2012 jak to nazwałeś z przemysłówki, panie znaffffco etykietekKonto usunięte pisze: Po prostu przemysłówka. Mogę Ci podać adresy sklepów, gdzie sobie kupisz trochę chemii i z każdego syfu zrobisz smaczne wino. Będzie jeszcze tańsze i na pewno jeszcze lepsze
Ok. Przyznaje się. Jeśli po tej opinii to wino smakuje Ci lepiej, to wcale nie świadczy to źle o tej opinii ...stach22 pisze:Konto usunięte, przyznać się do pomyłki na prawdę nie przynosi ujmy na honorze.
Miłego dnia.
Dobrze wiesz, że wino oceniłem przed przytoczeniem tej opinii, która potwierdziła moją ocenę :)Konto usunięte pisze:Ok. Przyznaje się. Jeśli po tej opinii to wino smakuje Ci lepiej, to wcale nie świadczy to źle o tej opinii ...stach22 pisze:Konto usunięte, przyznać się do pomyłki na prawdę nie przynosi ujmy na honorze.
Miłego dnia.
Nie czepiaj się!Konto usunięte pisze:A tę brzozę sam ściąłeś?