Canoe - mam, kocham, pływam.
Czy ktoś z was ma lub ma w planach? Ktoś z was pływa, biwakuje, etc?

No nie najgorzej... :)rrosiak pisze: AdamMarshall,Kajakiem.
Złośliwiec!euyot pisze: Fajny kajak.
teraz to ja już raczej gawędziarz niż aktywny kajakarz, ale jak byłem bardziej aktywny, to ceniłem kanadyjki (te jeziorowe też) za zwrotność. przy w miarę przeszkolonej ekipie na meandrach kanadyjka znacznie skuteczniejsza od kajaka.AdamMarshall pisze:Poza tym kanu to taka mała wodna ciężarówka.
To dlaczego Ci tak aktywność siadła?damaz pisze: teraz to ja już raczej gawędziarz niż aktywny kajakarz, ale jak byłem bardziej aktywny, to ceniłem kanadyjki (te jeziorowe też) za zwrotność. przy w miarę przeszkolonej ekipie na meandrach kanadyjka znacznie skuteczniejsza od kajaka.
Jeśli w słoneczną pogodę to nawet fajna przygoda! :)stach22 pisze: Kiedyś płynęliśmy z moim 5letnim wtedy synem po Krutyni.
I utopiliśmy kajak ze wszystkim :D
bo jak już odmłodniałem vel wymłodniałem, to zdobyłem nowy zawód: pracoholik.AdamMarshall pisze:To dlaczego Ci tak aktywność siadła?
Zawsze. ZAWSZE wszystkie drobne, niepływające rzeczy muszą być uwiązane do pływadła.stach22 pisze: Mieliśmy wtedy trochę strachu, bo kajak po naszych wygłupach wywalił się na druga stronę z moim synem,potem na dno poszedł jeden dziób a następnie drugi z kamerą, telefonem i kluczykami od nowiutkiej wtedy hondy :p
Trauma.stach22 pisze: (...) bujaliśmy kajak i się przewalił do góry dnem :p najgorsze,że młody mi znikł na pare sekund z widoku
BiP pisze: ja.
Ale wymóg prohibicji alkoholowo - werbalnej katorgą mi się jawi.
Po za tym nie wiem, czy z kajakiem wpuszczacie, a jest nas 2+2, kajak i kanadyjka.
Konto usunięte pisze: I my.![]()