Otóż tosolber_g pisze: by nie las i pola to sąsiad![]()
Karczma Śląska
- Patryk55XL
- 1 gwiazdka
- Auto: RS
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Karczma Śląska
Wraz z Ragą chcemy zrobić wreszcie spota na Podbeskidziu, miejsce na ognicho na pewno się u nas znajdzie, ale gorzej z upalaniem, w tygodniu do południa nie byłoby problemu bo np. przez Przegibek (przełęcz pomiędzy Bielskiem a Międzybrodziem) jest mały ruch i zero pieszych więc możnaby trochę pośmigać po zakrętach i ostrzegać się w razie czego przez CB, natomiast w weekendy kupę ludzi przejeżdża przez przełęcze i chodzi na spacery
- Turbooo92
- 0 gwiazdek
- Auto: w planach STI :-)
bardzo dobry pomysł z tym spotem na podbeskidziu 
moja pierwsza propozycja to okolice Lipowej, Twardorzeczki, naprawde bardzo dobry teren żeby coś poupalac (kręte drogi mało uczeszczane) i na ognisko znam dobre miejsce !!!
moja pierwsza propozycja to okolice Lipowej, Twardorzeczki, naprawde bardzo dobry teren żeby coś poupalac (kręte drogi mało uczeszczane) i na ognisko znam dobre miejsce !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3FCqUI1KwlU&NR=1
MIŁOŚĆ MOJEGO ŻYCIA
MIŁOŚĆ MOJEGO ŻYCIA
- Turbooo92
- 0 gwiazdek
- Auto: w planach STI :-)
dodam ze okolice Lipowej, Twardorzeczki znajduja sie niedaleko Żywca 
http://www.youtube.com/watch?v=3FCqUI1KwlU&NR=1
MIŁOŚĆ MOJEGO ŻYCIA
MIŁOŚĆ MOJEGO ŻYCIA
No i po trzeciej rundzie Pucharu AZT, pogoda nawet dopisała choć przed każdym moim przejazdem zaczynało kropić
??:
Kolejny mój trening zaliczony i znowu postępy, jest kurde radocha jak coraz lepiej panuje się nad autem, traska powiem Wam była extra!!!! Kto nie był niech żałuje
Wielkie brawa dla Orgów, taka trasa powinna być na sprincie 4Turbo - prowadziła praktycznie po całym torze (oba duże owale), przejazdy trwały od 2:30 do ok. 3:00 minut więc były dosyć długie a mój max speed ok. 170 km/h przy wejściu na pierwszy duży owal !!!! do tego fajne zakręty i nawroty, dosyć mądrze ustawione szykany, wreszcie zrobili szybki wyjazd na długą prostą po pierwszym dużym owalu (tak jak było w 4Turbo 2007) a nie z szykaną zwalniającą jak to było w 4Turbo 2008, naprawdę rewelka, szkoda że przejazdów nie było np. 6 a tylko 3
ponoć wczoraj można się było wyszaleć do woli.
Pozdro dla spotkanych forumowiczów:
Tomka_555, Solber_ga, Ziobera, Romana RallyFana, wrxsti, Mizoo i kogo tam jeszcze widziałem, dzięki za doping
Kolejny mój trening zaliczony i znowu postępy, jest kurde radocha jak coraz lepiej panuje się nad autem, traska powiem Wam była extra!!!! Kto nie był niech żałuje
ponoć wczoraj można się było wyszaleć do woli.Pozdro dla spotkanych forumowiczów:
Tomka_555, Solber_ga, Ziobera, Romana RallyFana, wrxsti, Mizoo i kogo tam jeszcze widziałem, dzięki za doping

- Ywone
- 3 gwiazdki
- Auto: Justy 1,2 by Keke Rosberg Limited Edition
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
Zupełnie zapomniałem od zdjęciach. Link -> http://picasaweb.google.com/stupidbeave ... bumZK1JAfw
Zdjęć raptem kilka bo mój aparat zaczyna mnie doprowadzać do choroby nerwowej...
Zdjęć raptem kilka bo mój aparat zaczyna mnie doprowadzać do choroby nerwowej...
No jasne, przewiozę Cię przy pierwszej okazjiYwone pisze:a przewieziesz mnie nowym nabytkiem, może zachoruję na takiego
Naprawdę dopuszczasz do siebie myśli o zakupie Evo?
Tomasz_555, poproszę fotkę mojego auta w lepszej rozdzielczości
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
Nad prawym górnym rogiem zdjęcia masz lupkę i ona powiększa do rozmiaru oryginalnego. Robię fotki maks 1024x768 bo mam małą pamięć i ogólnie aparat przy dużej rozdzielczości szybko mi pada. Na lepsze niestety brak funduszy :(Paweł_BB pisze: Tomasz_555, poproszę fotkę mojego auta w lepszej rozdzielczości![]()
- Ywone
- 3 gwiazdki
tyż powinienem 5-ego się pojawić w Tychach
wezmę aparata to się jakies foty cyknie.. a nuż jakies czarne evo się załapie
wezmę aparata to się jakies foty cyknie.. a nuż jakies czarne evo się załapie
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Podpięlibyście się do sąsiedniego wątku
Z okazji 4T RS będzie skromna reprezentacja australisjkich wiesniaków i nieco silniejsza z mazowsza. 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
Chloru pisze:Podpięlibyście się do sąsiedniego wątkuZ okazji 4T RS będzie skromna reprezentacja australisjkich wiesniaków i nieco silniejsza z mazowsza.
Nie rozumiem, gdzie się mam podpinać i w jakim celu ?
Tak czy tak, będę na torze.
Miło z Twojej stronyYwone pisze:to tym bardziej trzeba byćPaweł_BB pisze:Ja będę startował
- Ywone
- 3 gwiazdki
- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
Hej ! Pozdrawiam wszystkich spotkanych w Tychach. Pogoda niezła, chociaż lepsza by była gdyby padał śnieg
Niebawem zapada
Brawo Paweł - dajesz radę, ale pamiętaj - zawsze da się lepiej

Brawo Paweł - dajesz radę, ale pamiętaj - zawsze da się lepiej
Dzięki za miłe słowaMarko Rally pisze:Brawo Paweł - dajesz radę, ale pamiętaj - zawsze da się lepiej![]()