Zagubienia tablicy...vibowit pisze: połamania zderzaków

Hmmm, a mnie się wydawało, że to była jakaś sprawa z gubieniem tablic rejestracyjnych...vibowit pisze: i tradycyjnego (taka forumowa tradycja) połamania zderzaków.
Słyszałam że trytytki już są w pogotowiuFUX pisze:Zagubienia tablicy...vibowit pisze: połamania zderzaków![]()
vibowit pisze: połamania zderzaków
citan pisze: remek, a co to za filozofia, po torach...
Tego to Remkowi nie trzeba życzyć. Łamie zderzaki bez specjalnego zamówienia.vibowit pisze: połamania zderzaków.
No właśnie - też może zakończyć sie "glebą". Zauważyłem duże podobieństwo nie tylko kapelusza.remek pisze: za duzo melatoninki
mały 5150 pisze: EDIT: Aha, trochę dziabnięty już jestem![]()
mały 5150 pisze: Re: Chlejady 2008
Post przez mały 5150 dzisiaj, o 08:45
No nieźle, o tej porzemały 5150 pisze: EDIT: Aha, trochę dziabnięty już jestem
ze mną miał do przebycia całe a4 + 50km. Ja bym też się napiłliwit pisze: No nieźle, o tej porze![]()
liwit pisze:mały 5150 pisze: Re: Chlejady 2008
Post przez mały 5150 dzisiaj, o 08:45No nieźle, o tej porzemały 5150 pisze: EDIT: Aha, trochę dziabnięty już jestem
Pozdrawiam już z domu :) Dotarliście do hotelu?remek pisze:ze mną miał do przebycia całe a4 + 50km. Ja bym też się napiłliwit pisze: No nieźle, o tej porze![]()
![]()
Pozdrawiamy z Hotelu Enklawa w Tychach
Powiem tyle - remek to wielki KozakMAZI pisze: Remek dawaj relacje
mały 5150 pisze: Zabrakło nam z barbie jednego, jedynego przejazdu chłopaków (remaka i Chlora) totalnie dla zabawy i lansu - wolno, opuszczone szyby, remek i Chloru pozdrawiający piszczące laski na poboczach![]()
Chloru pozwolimy Wam to zrobić na najbliższych ChlejadachChloru pisze: To wina organizatorów. Taka atrakcja była przez nas planowana na piąty przejazd
Piter 35 pisze: Chloru pozwolimy Wam to zrobić na najbliższych Chlejadach![]()
No to Ci powiem, że to mnie sie podoba. Wiec wszyscy razem SIP.......Chloru pisze: Subaru Import Piter