Zagubienia tablicy...vibowit pisze: połamania zderzaków

Hmmm, a mnie się wydawało, że to była jakaś sprawa z gubieniem tablic rejestracyjnych...vibowit pisze: i tradycyjnego (taka forumowa tradycja) połamania zderzaków.

Słyszałam że trytytki już są w pogotowiuFUX pisze:Zagubienia tablicy...vibowit pisze: połamania zderzaków

ja nie umiem po torach jezdzic wiec pewno bedzie niezly ubaw
 ja nie umiem po torach jezdzic wiec pewno bedzie niezly ubaw 
 Na wszelki wypadek przytrytytkuje wspollokatorow, w razie jakbym za duzo melatoninki sie nalykal...
 Na wszelki wypadek przytrytytkuje wspollokatorow, w razie jakbym za duzo melatoninki sie nalykal...  

vibowit pisze: połamania zderzaków
citan pisze: remek, a co to za filozofia, po torach...

Tego to Remkowi nie trzeba życzyć. Łamie zderzaki bez specjalnego zamówienia.vibowit pisze: połamania zderzaków.
No właśnie - też może zakończyć sie "glebą". Zauważyłem duże podobieństwo nie tylko kapelusza.remek pisze: za duzo melatoninki
 A4 nasza
 A4 nasza 

mały 5150 pisze: EDIT: Aha, trochę dziabnięty już jestem

mały 5150 pisze: Re: Chlejady 2008
Post przez mały 5150 dzisiaj, o 08:45
No nieźle, o tej porzemały 5150 pisze: EDIT: Aha, trochę dziabnięty już jestem

ze mną miał do przebycia całe a4 + 50km. Ja bym też się napiłliwit pisze: No nieźle, o tej porze

liwit pisze:mały 5150 pisze: Re: Chlejady 2008
Post przez mały 5150 dzisiaj, o 08:45No nieźle, o tej porzemały 5150 pisze: EDIT: Aha, trochę dziabnięty już jestem
 Byłem pewny, że pisałem to na PW
 Byłem pewny, że pisałem to na PW 

Pozdrawiam już z domu :) Dotarliście do hotelu?remek pisze:ze mną miał do przebycia całe a4 + 50km. Ja bym też się napiłliwit pisze: No nieźle, o tej porze

Pozdrawiamy z Hotelu Enklawa w Tychach

Powiem tyle - remek to wielki KozakMAZI pisze: Remek dawaj relacje
 Jako jeden z 2 czy 3 osób wystartował WRX'em. Trzeba było mieć jaja żeby wystartować razem
 Jako jeden z 2 czy 3 osób wystartował WRX'em. Trzeba było mieć jaja żeby wystartować razem 
  Było wszystko - boki, ręczny, jazda na dwóch kołach
 Było wszystko - boki, ręczny, jazda na dwóch kołach  
  Zabrakło nam z barbie jednego, jedynego przejazdu chłopaków (remaka i Chlora) totalnie dla zabawy i lansu - wolno, opuszczone szyby, remek i Chloru pozdrawiający piszczące laski na poboczach
  Zabrakło nam z barbie jednego, jedynego przejazdu chłopaków (remaka i Chlora) totalnie dla zabawy i lansu - wolno, opuszczone szyby, remek i Chloru pozdrawiający piszczące laski na poboczach 

i oczywiście poprawiam.
 i oczywiście poprawiam.
mały 5150 pisze: Zabrakło nam z barbie jednego, jedynego przejazdu chłopaków (remaka i Chlora) totalnie dla zabawy i lansu - wolno, opuszczone szyby, remek i Chloru pozdrawiający piszczące laski na poboczach
 Taka atrakcja była przez nas planowana na piąty przejazd
  Taka atrakcja była przez nas planowana na piąty przejazd   

Chloru pozwolimy Wam to zrobić na najbliższych ChlejadachChloru pisze: To wina organizatorów. Taka atrakcja była przez nas planowana na piąty przejazd

http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f= ... 880#p53880
  http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f= ... 880#p53880Piter 35 pisze: Chloru pozwolimy Wam to zrobić na najbliższych Chlejadach

No to Ci powiem, że to mnie sie podoba. Wiec wszyscy razem SIP.......Chloru pisze: Subaru Import Piter