nie ściemniaj, słabo Ci to idzieKonto usunięte pisze:szamot, Konto usunięte, nie lubię Was.![]()

nie ściemniaj, słabo Ci to idzieKonto usunięte pisze:szamot, Konto usunięte, nie lubię Was.![]()
Ciekawa impreza to będzie jutro we Łodzi. Mam nadzieję.AdamMarshall pisze:W najbliższą sobotę w Skierniewicach ciekawa impreza. Maj Syty Fest.
Wpadajcie!
Przepraszam.szamot pisze:nie ściemniaj, słabo Ci to idzieKonto usunięte pisze:szamot, Konto usunięte, nie lubię Was.![]()
W sobotę w Skierniewicach.bojar pisze:Ciekawa impreza to będzie jutro we Łodzi. Mam nadzieję.AdamMarshall pisze:W najbliższą sobotę w Skierniewicach ciekawa impreza. Maj Syty Fest.
Wpadajcie!
Czyli dziś. Jaka impreza?bojar pisze: Ciekawa impreza to będzie jutro we Łodzi. Mam nadzieję.
Ja też.AdamMarshall pisze: Nie znam człowieka.
Ta sobotnia.AdamMarshall pisze: Czyli dziś. Jaka impreza?
bojar pisze:Ciekawa impreza to będzie jutro we Łodzi. Mam nadzieję.AdamMarshall pisze:W najbliższą sobotę w Skierniewicach ciekawa impreza. Maj Syty Fest.
Wpadajcie!
Wybacz o pani ,ze nie dorastamy do Twojego poziomu .Konto usunięte pisze:![]()
Ani jeden ani drugi czytać ze zrozumieniem nie potrafi.
![]()
Z kim ja mam do czynienia?![]()
![]()
Do Łodzi.bojar pisze: AdamMarshall zdawało mi się ,że Konto usunięte zapraszała.
Teraz się wykręca.Konto usunięte pisze: Do Łodzi.![]()
Se sam zobacz viewtopic.php?f=1&t=15409&st=0&sk=t&sd= ... 25#p536119bojar pisze:Teraz się wykręca.Konto usunięte pisze: Do Łodzi.![]()
Też masz dziś siłownię?AdamMarshall pisze: Nie wybiorę się jednak.
Boisz się ?AdamMarshall pisze:No tak.
Nie wybiorę się jednak.
A do której uny zwykle tam som ?Konto usunięte pisze:bojar, nie wiem ile ten koncert będzie trwał, ale jakbyś chciał po spotkać się
to chłopaki siedzą dziś w Irish Pub Piotrkowska 77.
To sie ciesz. Mogl po tygodniu wrócic.Konto usunięte pisze:Ostatnio Dziedzic był w domu po 1 w nocy.