A kto bogatemu zabroni ?stach22 pisze:Macie wy moc na hulanki w środku tygodnia :p
Kawunia.

Poza tym to nie jest środek tygodnia ,tylko początek weekendu.

A kto bogatemu zabroni ?stach22 pisze:Macie wy moc na hulanki w środku tygodnia :p
Kawunia.
Eheś, bogatemu.bojar pisze: A kto bogatemu zabroni ?
Dwa tygodnie się robią wtedy w jednym. A dwa w jednym to dwa poniedziałki.Konto usunięte pisze:Jak se zrobisz sobotę we wtorek to tydzień staje sie krótszystach22 pisze:Macie wy moc na hulanki w środku tygodnia :p
Kawunia.
Też piję jedną.euyot pisze: Kawe ograniczyłem do jednej dziennie.
Śniadanie,a potemKonto usunięte pisze: Eheś, bogatemu.
Jak tam bogaci wam w pracy??![]()
No tak, tyle że dziś nie niedziela :p :DKonto usunięte pisze:Jak se zrobisz sobotę we wtorek to tydzień staje sie krótszystach22 pisze:Macie wy moc na hulanki w środku tygodnia :p
Kawunia.
Yhy. Na siłowniKonto usunięte pisze:euyot, a co Cię to?
Oficjalna wersja brzmi, kawę z nimi piję.![]()
Po siłowni.Konto usunięte pisze:Yhy. Na siłowniKonto usunięte pisze:euyot, a co Cię to?
Oficjalna wersja brzmi, kawę z nimi piję.![]()
Dziękuję . Teraz idę się kapinkę zdrzemnąć.Konto usunięte pisze:bojar, smacznego ........![]()
Roz Ci tak napisała z czystej zazdrościeuyot pisze:nie mogę to silniejsze ode mnie. Nie masz tak?
Słyszałem, że to cecha gatunkowa homosapiens.
Czy nie?
To uczucie jest mi całkowicie obce.Konto usunięte pisze: Roz Ci tak napisała z czystej zazdrości
Jak i każde inneKonto usunięte pisze:To uczucie jest mi całkowicie obce.Konto usunięte pisze: Roz Ci tak napisała z czystej zazdrości![]()