Poszukuję tylnych dwóch nadkoli do Subaru Forestera 1997r 2.0 125KM. Czy może ktoś wie czy sa wogole dostepne?
Grzegorz
Nadkola
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Mr.StationWagon
- 2 gwiazdki
- Auto: Zielona Lodówka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Nadkola
Jak znajdziesz to podaj link albo namiary bo jestem w trakcie tematu i z tego co wiem nie występują w przyrodzie.
Ktoś pasował z Nubiry i z jakiegoś innego wynalazku, ale raczej z nędznymi skutkami.
Zaprzyjaźniony blacharz mówi: "Więcej strojenia, jak grania", więc pozostaje blacha w rękę,młotek spawarka i rzeźba.
Ktoś pasował z Nubiry i z jakiegoś innego wynalazku, ale raczej z nędznymi skutkami.
Zaprzyjaźniony blacharz mówi: "Więcej strojenia, jak grania", więc pozostaje blacha w rękę,młotek spawarka i rzeźba.
- MadejURS
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester S-Turbo MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Nadkola
U mnie w s-turbo z 2000 roku blacharz pasował reperaturki od Mazdy 626, ale niestety nie wiem z którego rocznika.
Może to Ci coś pomoże
Może to Ci coś pomoże