Chodzi o to żeby facet nie zasnął na pierwszej jeździe na prawym fotelu, ale nauczył ją jeździc, bo zaraz po tym kursie żona ma zasiąśc kierownicą mojego Legasia
Kto może nauczyc jeździc, czyli szukam dobrej "L"-ki
Kto może nauczyc jeździc, czyli szukam dobrej "L"-ki
Tak jak w temacie - szukam sprawdzonego instruktora nauki jazdy na ładnych kilka godzin jazd doszkalających dla małżonki (więc może byc gruby, łysiejący i już nieco starszy
). Aha - w Warszawie. Czy ktoś z Was może kogoś polecic ??
Chodzi o to żeby facet nie zasnął na pierwszej jeździe na prawym fotelu, ale nauczył ją jeździc, bo zaraz po tym kursie żona ma zasiąśc kierownicą mojego Legasia
Re: Kto może nauczyc jeździc, czyli szukam dobrej "L"-ki
Popytaj kolegów z Forum z W-wy...
Wielu jest przystojnych, szczuplych, z bujną fryzurą no i potrafią także jeździć.....

Acha. Oni raczej furami z pedałami po prawej nie dysponują, więc auto do ćwiczen najlepiej, jak będzie Twoje. Ewentualnie może AK z Al. Krakowskiej Ci pożyczy....
Wszak to złoty człowiek. O forumowiczów sie troszczy, o pogode dla nich modły odprawia....
Wielu jest przystojnych, szczuplych, z bujną fryzurą no i potrafią także jeździć.....
Acha. Oni raczej furami z pedałami po prawej nie dysponują, więc auto do ćwiczen najlepiej, jak będzie Twoje. Ewentualnie może AK z Al. Krakowskiej Ci pożyczy....
Wszak to złoty człowiek. O forumowiczów sie troszczy, o pogode dla nich modły odprawia....
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No ja nie wiem. Jakoś nie mam pewności co do tego czy w ogóle istnieje instruktor "L"-ki, który potrafi nauczyć jeździć. I potem jeszcze za kierownicę legasia, TEGO legasia 
A ja polecam - Andrzej Drzazga 501579944.
fitter happier more productive
A jakiego byś szukał dla siebie?baro pisze:... instruktora nauki jazdy ... dla małżonki (więc może byc gruby, łysiejący i już nieco starszy).
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Ja swego czasu byłam bardzo zadowolona z instruktora z tej szkoły:
http://czumy.waw.pl/
P. Sobański - numerem bezpośrednio do niego jeszcze dysponuje, ale nie wiem czy jest jeszcze aktualny :)
http://czumy.waw.pl/
P. Sobański - numerem bezpośrednio do niego jeszcze dysponuje, ale nie wiem czy jest jeszcze aktualny :)
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Dzięki wielkie za pomoc wszystkim. Nawet Tobie leon 
Muszę odświeżyć temat, bo powyżej wymienieni nie są osiągalni pod wskazanymi numerami. Swoją drogą to polecony przez znajomego instruktor stwierdził przez telefon, że własnie wyjechał do Irlandii
więc raczej już nie pomoże - biznes przestał się opłacać czy jak 
baro, ja zanim podałem to sprawdziłem ten kontakt - próbuj. Gość naprawdę sensowny.
fitter happier more productive
srnk, dzięki. Będę próbował dalej, bo dotychczas ile razy dzwoniłem to nikt nie odbierał.
Udało się ! Uwaga - jutro żona ma pierwszą jazdę 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
W najbliższych dniach Centrum jest wyraźnie zagrożone