[S] Stabilizatory Whiteline
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Stabilizatory Whiteline
hehe, Ty to masz nosa, akurat dzisiaj po 2 miesiącach odezwała się ta osoba która chciała je wziąć. Jak na razie nie bierze, bo ma inne wydatki więc jak jesteś zainteresowany to czekam na propozycje 

zdradź tę tajemnicę - jaki to model ? albo na jakim forku je miałeś i średnice w mm poproszę.
Miałem na Forku MY06deLux pisze: zdradź tę tajemnicę - jaki to model ?
Jak mierzyłem to wychodziło coś koło 22mmdeLux pisze: średnice w mm
dla modelu z turbo przednie są inne niż do wolnego ssaka, zatem z turbo ten forester?
Czyli zestaw stabilizatorów przód, tył, bez łączników. Co do ceny czekam na propozycje. Może być na PW
czyli poduszki / bushingi ani inne obejmy / montaże / brackety nie są przedmiotem sprzedaży? dla ścisłości ofkorz
Eee, jutro spojrzę, bo nie mam ich w domu, ale wydaje mi się że są same stabilizatory
Kurcze, sorry zapomniałem, jutro mam egzamin i wypadło mi z głowy. Jutro wieczorem podjadę i zrobię zdjęcia tego co mam i Ci prześlę
gadu gadu, gadu gadu i sprzedawca się rozmyślił. nie kryję rozczarowania. nieładnie