Bilex zapraszam do nas na pomidorową zupę, zdrowa, pyszna, ugotowana na indykuBilex pisze:Hmmm...może gdzieś gdzie nie będziemy walić garkuchnią po wyjściu a ja nie będę musiał nadwyrężyć zapasów Ranigastu Arno?

Bilex zapraszam do nas na pomidorową zupę, zdrowa, pyszna, ugotowana na indykuBilex pisze:Hmmm...może gdzieś gdzie nie będziemy walić garkuchnią po wyjściu a ja nie będę musiał nadwyrężyć zapasów Ranigastu Arno?
Mmmm, pyszota! Daj Bogusiowi w słoik, wypijemy przed obiadem!liwit pisze:Bilex zapraszam do nas na pomidorową zupę, zdrowa, pyszna, ugotowana na indykuBilex pisze:Hmmm...może gdzieś gdzie nie będziemy walić garkuchnią po wyjściu a ja nie będę musiał nadwyrężyć zapasów Ranigastu Arno?
Bilex pisze: Daj Bogusiowi w słoik, wypijemy przed obiadem!
Boguś wypił przed śniadaniem?liwit pisze:Bilex pisze: Daj Bogusiowi w słoik, wypijemy przed obiadem!
Za późno, dopiero teraz przeczytałam.
Nie, tylko jak to przeczytałam to byłam już w pracy.Konto usunięte pisze:Boguś wypił przed śniadaniem?liwit pisze:Bilex pisze: Daj Bogusiowi w słoik, wypijemy przed obiadem!
Za późno, dopiero teraz przeczytałam.
Potwierdzam, pyszna pizza. Tylko pamiętam, że w porze lanczu był tam problem z miejscami. Ale to było jakiś czas temu, jak jeszcze pracowałem w centrumKonto usunięte pisze: Casa Mia dobry ruch.
rrosiak pisze: Umiera tradycja w narodzie
A może wtorek od dzisiajKonto usunięte pisze: W przyszłym tygodniu organizuję czwartek od wtorku - więc może coś wyjdzie.![]()
Po prostu niektórzy do roboty się wzięli.rrosiak pisze:Umiera tradycja w narodzie
Po czym wnosisz?devlin pisze:OK, czyli obiad jutrzejszy odwołany?
Dobrze żem uwięzion w domu chorobą bo mógłbym nie przezyćdevlin pisze: Ostrzegam, że będę w garniturze
Wrzuć jakieś fotydevlin pisze: Ostrzegam, że będę w garniturze