Nie wiem jak Dziedzic, ale ja już mam.Konto usunięte pisze: jak chcecie mogę wam przywieść kamyk

Też się dziś bawimy, zakładam szpilki.

Nie wiem jak Dziedzic, ale ja już mam.Konto usunięte pisze: jak chcecie mogę wam przywieść kamyk
Ti, ti niegrzeczny.euyot pisze: Dziedzic w szpilkach
To jakaś zgadywanka jest?szamot pisze:heloł
![]()
wstałem, kawę wypiłem i co dalej ?
Konto usunięte pisze: Głos tylko mnie doszedł z ciemności,
Co wołał: "Idź dalej, idź dalej!"
zdeorganizowałeś mi dzień to zgadujKonto usunięte pisze: To jakaś zgadywanka jest?
To nie jaszamot pisze:zdeorganizowałeś mi dzień to zgadujKonto usunięte pisze: To jakaś zgadywanka jest?
a dlaczego miałbyś go lać ?Konto usunięte pisze:To nie jaszamot pisze:zdeorganizowałeś mi dzień to zgadujKonto usunięte pisze: To jakaś zgadywanka jest?A poza tym ciesz się, bo Ci na łeb nie leje
A dlaczego nie?leon pisze:a dlaczego miałbyś go lać ?
No właśnie nie wiem.Konto usunięte pisze:A dlaczego nie?leon pisze:a dlaczego miałbyś go lać ?
To może chociaż wiesz dlaczego tak?leon pisze:No właśnie nie wiem.Konto usunięte pisze:A dlaczego nie?leon pisze:a dlaczego miałbyś go lać ?![]()
Bo tak ?Konto usunięte pisze: To może chociaż wiesz dlaczego tak?
a skad wiesz ?Konto usunięte pisze: bo Ci na łeb nie leje
Bo ja wiem ...leon pisze:Bo tak ?Konto usunięte pisze: To może chociaż wiesz dlaczego tak?
A kto ma wiedzieć, jak nie Ty !Konto usunięte pisze:Bo ja wiem ...leon pisze:Bo tak ?Konto usunięte pisze: To może chociaż wiesz dlaczego tak?