no piszę, że nie robię.Konto usunięte pisze: Ciekawe czy zaprosi jak zrobi te cytrynówkie

no piszę, że nie robię.Konto usunięte pisze: Ciekawe czy zaprosi jak zrobi te cytrynówkie
Cytrynówka.euyot pisze: I jaka kuracja?
Grozisz mi?euyot pisze: Chcesz się założyć?
no ładnie. Paranoja. Tylko pytam.Konto usunięte pisze: Grozisz mi?
Żeby mi dzieci wypiły? O nieKonto usunięte pisze: No to może zacznij
Jak z prowadzeniem aut?Konto usunięte pisze: euyot, krople + pastylki , przewidywany koniec terapii od kilku tygodni do pół roku.
Aż tak?Konto usunięte pisze: Konto usunięte, powiedzenie "nie widzę przeszkód" nabrało dosłowności.
że tak zapytam- ile jarałeś dziennie?Konto usunięte pisze:Konto usunięte pisze:myślałem, że jest cyborgiem i polazł do tyrki![]()
ps:
ciekawe czy przed wizytą spalił szybko fajeczka![]()
Przed samą wizytą to nie, zdziebko wcześniej![]()
Jest pełna diagnoza - słabe naczynka krwio. oraz limfatyczne też oczywiście przez fajki.
z dnia na dzień to głupota - może być jeszcze gorzej, trzeba małymi kroczkami odstawiać co by organizm nie zwariowałKonto usunięte pisze:Paczkę dziennie.
Wy naprawdę wierzycie, że rzuci?
Ja bym w czasie przeszłym nie pisała.![]()
z tego wyłania się obraz Dziedzica - statystycznego polakaKonto usunięte pisze:A co za różnica czy umrze na raka czy na zator żyły, cukrzycę albo bezdech??
teorie palacza - sam takie pierdoły gadałem wiele latKonto usunięte pisze:z dnia na dzień to głupota - może być jeszcze gorzej, trzeba małymi kroczkami odstawiać co by organizm nie zwariował
Pchasz się w gips.busik pisze: jedzonko smażone na smalcu
piwko, chlebek i słodycze
no i ... chrapie na potęgę