Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tak jak żadko tu zaglądam, tak po prostu muszę.
dreszcze mnie przechodziły, pognałem natychmiast przypomnieć sobie oryginał i...
oryginał jest gorszy. serio.
sorry, że link http://kuba.plejada.pl/22,wideo,1,313,, ... detal.html
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Przypadkowo taka oto znana melodia mi wlazła do ucha i ciężko jej wyjść (nie udało mi się znaleźć innego filmiku na yt z tym utworem). Tu moja dość gorąca probant do Was. O coś podobnego, orzeźwiającego, pozytywnego i bez słów. Proszę proszę, proszę
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Jaki jest tytuł pewnego kawałka, typ raczej disco, w którym kilka bardziej rozebranych niż ubranych kobiet wygina się w sali do areobiku.Wśród nich jest jeden zagubiony facet lusta, karimaty i te sprawy :]
Pomocy...bo mnie to już 2h męczy
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
misioo pisze:Hmm... to był dobry teledysk (sam kawałek to akurat kwestia gustu)
A to ciekawe jest nawet... reakcja na przełączenie tv na inny kanał w trakcie trwania tego teledysku równa się reakcji na przełączenie kanału w trakcie meczu
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)